DYNO COLLECTIE LITTLEROCKSTORE


Door: Jo

Fan van Jimi Hendrix, Bob Marley, Johnny Cash, Kurt Cobain, Madonna, of andere muzieklegendes? Ken je het zweedse label Dyno al? Dit stoere vintage label is sinds kort verkrijgbaar bij Littlerockstore!

Eva Fadeel, van origine rockmuzikant en bassist in de band Rebels, is de ontwerpster van dit te stoere kinderkledingmerk voor baby’s, jongens en meisjes. Het merk is vernoemd naar haar 2 zoons: DYlan en NOrton> DYNO. De collectie bestaat uit vintage shirtjes, jurkjes en rompers met iconische prints gemaakt van zacht biologisch katoen in hoogwaardige kwaliteit. De oplage van de kleding is gelimiteerd: op de achterkant staat een uniek geborduurd nummer. Tip: leuk als kraamkadootje!

Al eerder heb ik iets geschreven over de webshop Littlerockstore die officiële bandmerchandising voor baby´s en kinderen verkoopt van onder andere Kiss, The Who en Guns ‘N Roses. Shirtjes, longsleeves, stoere rompers maar ook luiertassen en andere accessoires met afbeeldingen van je favoriete band of artiest zijn hier verkijgbaar. En vanaf volgende week is Littlerockstore metal kids flagshipstore. Daarvoor is de collectie uitgebreid met 80 nieuwe items van hele zachte kwaliteit.

Olivia draagt uit de Dyno collectie van Littlerockstore een grijs jurkje met een afbeelding van Jimi Hendrix. Stoer te combineren op een rafelige skinny jeans met (tijger)sneakers, cowboyboots of motorlaarzen en een leren of denim jasje. Op de foto combineerde ik dit te gekke jurkje met DE Name It sterren parka en Minnetonka’s voor een bohemien look. Olivia is ready to rock!

Olivia Dyno

Olivia Dyno Littlerockstore

Olivia Dyno jurkje Littlerockstore

Olivia Dyno jurkje Littlerockstore Jimi Hendrix

 

jimi_hendrix_lemon_body_romper_littlerockstore_

jimi_hendrix_lemon_body_romper_littlerockstore_Dyno

Dyno Jimi Hendrix

dyno marley_jumpsuit littlerockstore

kurt_cobain_baby_t-shirt_littlerockstore madonna_bodysuit_baby_dyno littlerockstore

 

 Webshop Littlerockstore