Door: Jo

Parisien chiq; je ‘t aime! Eva & Oli ademt franse stijl. Het in 2007 in Parijs geboren kindermodemerk is vernoemd naar de kinderen van de oprichters Jeanette Christiansen en Michelle Pozon: Eva Liv en Olivier.

Bora Bora

De comfortabele kledingstukken (verkrijgbaar vanaf 0-8 jaar) kenmerken zich door het gebruik van hippe kleuren, metallics (lurex) en prints (oa sterren en strepen). Naast een kinderkledinglijn is er ook een collectie woonaccessoires (kussens, dekens, etc) en luiertassen verkrijgbaar. Ben je net zo’n fan van sterrenprints als ondergetekende dan is een kijkje op de website van Eva & Oli zeker de moeite waard (en psssst er zijn nog een paar hele leuke items op de kop te tikken in de sale!). En absoluut pluspuntje voor Eva & Oli: een deel van de omzet wordt gedoneerd aan arme kinderen in derde wereld landen! Steunen!!

Jade draagt op de foto uit de nieuwe Eva & Oli zomercollectie 2013 het rokje Bora Bora in de kleur denim. Een aardrijkskundige noot: Bora Bora is een eiland dat veelal de parel van Polynesië wordt genoemd en door velen wordt beschouwd als het mooiste eiland ter wereld. Ik kreeg er direct een Miami Vice gevoel bij en combineerde het dan ook als jaren ’80 outfit met neon details, verwassen denim, petticoat en hoge All Stars. Voor de hoogzomer temperaturen (ja, we gaan het meemaken…ooit….hoop ik) maak je het helemaal af met een spaghetti top en teenslippertjes.

Bora Bora rokje

Bora Bora rokje Eva & Oli

Bora Bora rokje Eva & Oli zomercollectie

Bora Bora rokje Eva & Oli zomercollectie 2013

denim Bora Bora rokje Eva & Oli zomercollectie 2013

bandana Eva & Oli

short denim Eva & Oli top Eva & Oli

Eva & Oli zomercollectie 2013

Eva & Oli jurk

Eva & Oli zomer 2013

Eva & Oli jongenscollectie

Afgelopen week in huize Jo&Co: *kwam de nieuwe Kek Mama uit met Faye *werden we blij van de nieuwe levering van Bengh en Bor*z *shopten we nieuwe Converse All Stars met panterprint (hoe kan het ook anders) voor Jade
Eva & Oli website

Tags: ,