BUDGET LOOK: COMPLETE LOOK ONDER DE €50


Dat coole looks voor onze kids niet altijd duur hoeven te zijn, dat wisten we natuurlijk al wel. Zo zie je voortaan elke week op Kindermodeblog onze top 5 van budget items onder de €20. Maar..wat wij toch ook wel super leuk vonden, (en tevens ook een uitdaging) was het idee om iedere week een look te creëren, welke je altijd voor minder dan €50, bij elkaar kunt shoppen! Hoe leuk en handig is dat! Wij zijn in ieder geval aangenaam verrast dat we met (soms minder dan!) €50 zulke coole combinaties kunnen maken!

Kijk snel wat deze week onze meiden en jongens looks zijn!

Meiden look:

budgetlook

Voor de meiden hebben we deze week gekozen voor een stoere look, die ze al lekker nú kunnen dragen! Een ‘destroyed’ jeans is natuurlijk voor alle stoere meiden een echte musthave voor dit seizoen. Wij vinden deze vooral leuk in combinatie met een lief vestje. Een sjaal met print is natuurlijk altijd goed, dit seizoen zijn er ook veel sjaals met kleurtjes!

Get the look:

1. Destroyed jeans. Zara €21,95
2. Shirtje. Zara 6,95
3. Kol sjaal. H&M €5,95
4. Knoopjesvestje H&M €14,95
—————————————–
Totaalbedrag: €49,80

 

En natuurlijk onze look voor de boys!
Jongens look:

budgetlookboys
Ook voor de jongens hebben we een look gemaakt die ze nu al lekker kunnen dragen. De spijkerblouse is weer helemaal terug van weg geweest en kan goed gecombineerd worden met alle gekleurde chino broekjes! Voor de echte waaghalzen kan de spijkerblouse ook gedragen worden op een denim jeans! Het hamburger shirt is gewoon super cool en matcht helemaal goed met de legergroene chino!

Get the look:

1. Legergroene chino. H&M €17,95
2. Hamburger shirt. H&M €9,95
3. Spijkerblouse. Zara €21,95
——————————————–
Totaalbedrag: €49,85

Waar doen jullie de leukste budget koopjes? 🙂


 


Tags: ,

Plaats een reactie