Gespot op Playtime: Franky Grow


Door: Esther

Op Playtime in Parijs waren blogger Jerrine en ik erg gecharmeerd van het -nieuwe gespotte- Japanse merk Franky Grow. Oke, dit is wat zacht uitgedrukt. We zijn wel 10 keer langs gelopen om de collectie te bekijken, zo gaaf zag het eruit. Het was constant zo razend druk dat het een uitdaging was om mooie foto’s te maken.
Maar over Franky Grow; deze Japanse ontwerpster maakt vrolijke en simpele collecties met een ‘pop’ look (felle kleuren dus). In Parijs mochten we alvast even gluren naar de komende herfst/winter collectie. Opvallend en opmerkelijk is dit merk toch wel te noemen. Het Nederlandse ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ gaat niet helemaal op hier, maar ik vind het te gek. Be inspired!

Franky Grow Playtime #kindermodeblogAW13 collectie Franky Grow PlaytimeParis

Franky Grow Playtime #kindermodeblogAW13 collectie Franky Grow PlaytimeParis

Franky Grow Playtime #kindermodeblogAW13 collectie Franky Grow PlaytimeParis

Franky Grow Playtime #kindermodeblogAW13 collectie Franky Grow PlaytimeParis

Franky Grow Playtime #kindermodeblogAW13 collectie Franky Grow PlaytimeParis

Franky Grow Playtime #kindermodeblogAW13 collectie Franky Grow PlaytimeParis

De lente/zomer collectie van Franky Grow is geïnspireerd op het circus. Stippen en strepen vind je veel in deze collectie terug. In het verleden is Franky Grow te koop geweest bij Broer & Zus, maar vooralsnog kan je dit merk alleen via Quirky Collective bestellen.

Franky Grow SS13 #kindermodeblog

Franky Grow SS13 #kindermodeblog

 

Tags: , ,

Plaats een reactie