Jade in tregging van Name It


Door Jo:

Dat de legging weer helemaal terug is van weggeweest (jippie!) is je waarschijnlijk niet onopgemerkt gebleven. De legging in al zijn varianten blijft het straatbeeld bepalen. De tregging is hier een variant van. De tregging is een combinatie van ‘ trousers’  en ‘ legging’ ; strak en elastisch, met kleine twee zakken voor en achter en weinig details. De kwaliteit is iets dunner en elastischer dan een gewone broek, waardoor ze nog makkelijker te dragen is onder lange truien of tunieken (geen ‘bult’ onder een strak truitje ter hoogte van het knoopsgat). Het oogt als een broek met het draaggemak van legging.

Heb je ook een skinny mini me a la Jade, dan is de tregging DE ideale broek. Daaaaag lubberen, afzakken, bobbels door te hard ingesnoerde elastiek in de taille (waardoor het hele model broek wegvalt) en te korte pijpen (want als de taillemaat past is de lengtemaat vaak weer te kort)…….

Name It heeft diverse modellen broeken in de collectie waaronder dus de tregging. En nog betaalbaar ook! Kijk even bij de jeansguide voor meisjes of jongens om te checken welk model broek bij jouw dochter of zoon past: baggy, regular, slim of x-slim.

Jade tregging Name It

Name It jeans meisjes

Tregging meisjes Name It jeans

Tregging meisjes Name It jeans jeansguide

 

Skinny jeans Name It

X-slim jeans Name It

Wassing tregging Name It jeans

Tags: , ,

Plaats een reactie