LIVE: nieuw merk gespot Billieblush


Zojuist spotte ik tijdens mijn inspiratie rondje ineens een merk wat ik nog niet kende; Billieblush! Ik werd naar dit merk toegetrokken door haar opvallende panter items, glitterende schoentjes én andere heerlijk girly kinderkleding zoals fijne rokjes en mooie vestjes. Wow!  Wat een geweldige kindermode. Billieblush is een label van CWF, die ook verantwoordelijk is voor collecties als Little Marc Jacobs, Timberland en DKNY. Maar Billieblush is heel leuk en betaalbaar geprijsd. Wij zijn heel benieuwd, wordt gevolgd…..

Billieblush

Billieblush

Billieblush

Billieblush

Billieblush

Billieblush

Tags: , ,

2 Reacties

  • door Moussa Nathalie En Shirine
    Posted 23 februari 2013 20:58 0Likes

    als je iets leuk ziet hoe bestel je dit dan ?

  • door Esther Breman
    Posted 9 augustus 2013 09:27 0Likes

    Weet je misschien ook een nederlandse webshop die dit merk verkoopt??

Plaats een reactie