NUNUNU kinderkleding bij MiniMiks


Door: Esther

Die hoodie wil ik NUNUNU! Dat was niet alleen mijn eerste reactie op een hele toffe trui, maar ook nog eens de naam van een te gek -voor mij nog onbekend- kidsfashionmerk; NUNUNU wat ik tegen het lijf liep bij de nieuwe lifestyle webshop Minimiks.
Op de kleding van NUNUNU zal je niet snel prints van lieve teddyberen of prinsesjes terug vinden, maar juist coole urban prints met een knipoog. En bovendien is de stof bijzonder comfortabel en van goede kwaliteit. Die pullover ‘piraten’ hoodie heb ik dan ook direct geshopt 😉 Hij is al een aantal keer gewassen en ziet er nog prachtig uit. Dit is echt zo’n item wat je het liefste zelf nog zou dragen als het kon! De collectie bestaat o.a. uit rompers, hoodies, playsuits, jurkjes en mutsen in allerlei basic kleuren en is dus verkrijgbaar bij Minimiks. Ik ben verkocht!

Bekijk snel hoe Flint en andere kleine fashionista’s de kleding van NUNUNU showen! Te gek als je het mij vraagt! Wat vinden jullie?

Piraten hoodie

NUNUNU pullover hoodie

NUNUNU rompers legging broek

Fashionista in NUNUNU

Girl in NUNUNU dress

Baby in jurk NUNUNU Minimiks

NUNUNU broek en converse sneakers

NUNUNU is verkrijgbaar bij online conceptstore Minimiks.

Tags: , , ,

Plaats een reactie