Snorren maand Movember


Door: Esther

Deze maand staat in het teken van de snor, uhmm de moustache welteverstaan. Mannen laten namelijk hun snorren staan tegen prostaatkanker. November en moustache maakt samen dus Movember!
Nu wil het toeval dat ik een onwijs leuk snorrenshirtje heb geshopt voor Flint! Het is een kolletje van Yporque uit Barcelona (je spreekt uit jie-por-kè) en betekent zoiets als de veel gestelde kindervraag ‘waarom?’.
Ze willen met hun designs de zintuigen van een kind prikkelen en maken daarom gebruik van geïntegreerde geluiden, verschillende texturen, spelletjes en glow-in-the-dark.
Nu kan je het kolletje over je mond omhoog trekken, zodat er een snorretje ontstaat. Te geestig!
Ik was in eerste instantie bang dat de kol in de weg zou zitten of benauwd aanvoelt, maar de stof is erg fijn en Flint lijkt er totaal geen last van te hebben. Hij staat regelmatig voor de spiegel om zelf het kolletje omhoog te trekken!

Deze leuke kol -en andere items van Yporque- zijn verkrijgbaar bij Klein & Stoer. Vandaag geeft Klein & Stoer 20% korting op de nieuwe collectie met de kortingscode ‘ladiesday’ (geldig tot vanavond 00:00 uur), dus sla je slag!

Flint in Yporque

Snorren maand Movember

Snor kolletje

Moustache shirt Yporque

Items Yporque BarcelonaBekijk alle items van Yporque bij Klein & Stoer! En vergeet vandaag niet te shoppen met 20% korting, met kortingscode ‘ladiesday’.

Tags: , ,

Plaats een reactie