Trendwatcher Sophie: Animal print

Zoals je waarschijnlijk al is opgevallen zijn wij hier op kindermodeblog helemaal gek van dierenprintjes! Of het nou op een legging, jas, shirtje of rokje is het maakt niet uit, wij zijn verkocht! En nu is het feit dat deze winter de dierenprintjes ook écht niet mogen ontbreken in je garderobe! Yeah! Of het nou subtiel of sterk aanwezig is het kan en mag allemaal! En dus zijn niet alleen wij op kindermodeblog fan van dierenprint maar óók de grote designers die de toon zetten van alles wat we gaan zien het komende seizoen!

[tab]
[tab_item title=”Animal trend”][/tab_item]
[tab_item title=”Items”]Shop the animal trend

[/tab_item]
[tab_item title=”Shoppen”]1. Jas: Finger in the nose
2. Trui: Zara
3. Jas:Zara 
4. Vest: Zara
5. Jurkje: Claesen’s
6. Broek:Zara
7. Legging: Cost:Bart
8. Vest:CKS[/tab_item]
[/tab]

 

 

.

Tags: , , , ,

Plaats een reactie