Scotch & Soda musthave: look 1


Het is weer tijd voor de nieuwe musthave van de week en deze week zijn de jongens aan de beurt! We hebben gekozen voor een stoere jeans. We vinden namelijk de jeans met bretels van Scotch & Soda een echte musthave voor deze winter. We laten je iedere dag met een nieuw lookbook zien hoe je deze jeans combineert.

Vandaag combineren we ‘m met een wit shirt van Claesen’s met opgedrukte stropdas, wat zorgt voor een lekker eigenwijze uitstraling. In het najaar draag je ‘m natuurlijk met een bodywarmer, in de trend kleur bordeaux rood. Ook Converse blijft ieder seizoen vernieuwen, dus we kiezen voor een nieuw paar All Stars. Klein detail en zoonlief moet er wel voor openstaan, maar een kek hoedje maakt deze look helemaal af.

Scotch & Soda musthave 89,95

Lookbook 1 musthave scotchJe kunt alle items direct shoppen.

Scotch & Soda musthave 89,95

Bodywarmer 19,95  H&M
Hoedje 10,95  Zara
Shirt 17,50  Claesen’s
Schoenen 60,- Converse

Tags: , , ,

Plaats een reactie