Trendwatcher Sophie: Leer

Na een aantal seizoenen vol kleur en vrolijke prints hebben een groot aantal designers het roer volledig omgegooid. De donkere kleuren zijn terug en het oogt hier en daar zelfs een  beetje duisters. Tussen al die donkere tinten door zien we wel duidelijk een trend naar voren komen en dat is: Leer! Leer is deze winter helemaal hot and happening en is in ongeveer alle kleding stukken terug te zien. De combinatie van het leer met andere materialen doet een kleding stuk tot leven komen. Hoewel deze trend in de damesmode straks volop te zien zal zijn, is hij nog erg moeilijk te vertalen naar de kindermode. Misschien is ie in deze vorm ook wat te heftig voor de kindermode, ik weet het niet… Maar wieweet zien we deze trend later dit seizoen, of misschien zelfs volgend jaar, in een afgezwaktere versie voor de kids voorbijkomen. Enjoy!

 

 

Durf jij het aan?

Tags: ,

Plaats een reactie