Ingezonden brief: kindermode marktplaats


Deze brief zat laatst in mijn mailbox. Ik ben zelf geen marktplaats handelaar, dus ik kan Evelien niet verder helpen.  Wie dat wel kan mag roepen en reageren! Hoe verkoop je kindermode voor een mooie prijs door op marktplaats?

” Hallo Kindermodeblog,

Wat mij toch altijd weer heel nieuwsgierig maakt is hoe sommige moeders een soort strategie hebben met het kopen van super leuke kinderkleertjes die zeker niet goedkoop zijn en dit na afloop doorverkopen op Marktplaats. Ik las het laatst ook in het stukje van Marjolijn over setjes scoren in de uitverkoop. Zij probeerde zich te houden aan het budget van de kinderbijslag en de opbrengsten van Marktplaats. Dat soort tips en verhalen vind ik altijd reuze interessant, want laten we wel wezen, zo goedkoop is het allemaal niet. Ik mag blij zijn als ik een broekje verkoop op MP voor 7,50 euro 😉 maar kennelijk pakken heel veel moeders dit op die manier aan met veel meer succes! Misschien een tip voor een stukje? Tips en trucs van moeders op het gebied van uitverkoop en Marktplaats etc? Volgens mij zijn er namelijk hele guerilla strategiën! Misschien lukt het mij dan ook eens om goed te scoren en het te kunnen verantwoorden aan manlief 😉

Leuke site, ik lees het echt heel graag!

Groetjes, Evelien ” 

0 Reacties

  • door Wendy
    Posted 31 juli 2012 20:55 0Likes

    Ik heb het zelfde probleem. Ik wil vaak kleertjes verkopen. Maar dan word er 5 Euro geboden op zo goed als nieuwe Diesel schoentjes en 5 Euro op een nieuw Tommy Blousje. Dan maak ik er liever een vriendin blij mee (voor niets)
    Hoe pakken we dit aan? 🙂

Plaats een reactie