Lazy weekend look


Door: Sanne

Soms heb je van die dagen dat je denkt: dit is het. Je pakt de camera en maakt wel 80 foto’s van je kind. Vandaag was er zo’n moment. Je pakt een legginkje, truitje en een romper uit de kast van je dochter met het oog op ‘lekker makkelijk’ voor zo’n dag als vandaag.
Meestal krijg ik de leukste combinaties als ik er niet teveel mee bezig ben. Smaken verschillen natuurlijk, maar ik vind tegenstellingen erg leuk in een kledingstijl. Stoer met sjiek, panterprint met een knalkleur (al jaaaaaren), sneakers met een colbert, ga maar door. Ik heb doorgaans de neiging om Romy lekker stoer aan te kleden, heel af en toe een jurkje. Ik krijg dan ook vaak de vraag ‘hoe oud hij is’.  Ik heb er geen moeite mee, het is gewoon haar ‘stijl’, hoe gek dat ook klinkt voor een kind van nog geen 1,5 jaar. Volgens mij is de beroemde fietslegging van Bobo Choses die Romy hier aanheeft, trouwens voor jongens 😉
De combinatie van een stoere legging, zwarte Allstars, een oranje-roze romper met witte stippen en een supersjiek truitje vond ik dan ook helemaal geweldig!!

Legging: Bobo Choses / Truitje: H&M / Sneakers: Converse All Stars / Romper: H&M

 

 

Wat dragen jouw kids dit weekend?

 

 

 

Tags: , ,

0 Reacties

 • door Nynke
  Posted 16 juni 2012 13:20 0Likes

  Super leuk Sanne! Heb net ook pakje binnen met o.a. Bobo Choses legging en al is die nog op de groei, hij is nu al leuk! Fijn weekend!

 • door sanne
  Posted 18 juni 2012 09:59 0Likes

  Hey Nynke!
  Welke heb je precies gekocht van Bobo Choses? Superleuk!
  Groetjes!

Plaats een reactie