Wie oh wie wint de kindermodebloggercontest?

Frederieke WieberdinkVoor de eerste verjaardag van Kindermodeblog wilde ik echt iets leuks en unieks organiseren. Niet alleen trakteren op cadeautjes, maar veel meer dan dat! In samenwerking met 15 geweldige webshops hebben we de kindermodebloggercontest opgezet. Het lanceren van deze contest vond ik best een beetje spannend. Zullen er wel genoeg blogs binnenkomen? Zijn ze wel leuk genoeg? En misschien voor mij persoonlijk nog spannender, wie wordt mijn nieuwe gastblogger? Tenslotte heb ik daar deze keer niets over te zeggen, want jij bepaalt, het publiek bepaalt.

De twijfels van het begin zijn allang verdwenen. Want binnen een paar dagen hadden we al een aantal geweldige blogs ontvangen. Uiteindelijk was het vreselijk moeilijk om de leukste blogs te selecteren. Het was kiele kiele. Maar het is gelukt en zojuist heb ik de 7 genomineerde contestblogs online gezet.

Het was geweldig om te zien, dat zoveel moeders hun best hebben gedaan. We hebben sommige blogs met een grote smile gelezen. Bedankt daarvoor! Ik wil trouwens iedereen onwijs bedanken voor het meedoen aan deze contest. En natuurlijk ook de webshops voor jullie support. De contest gaat zeker nog een vervolg krijgen…

Maar nu wordt het pas echt spannend, want ik ben zóóóó benieuwd wie er gaat winnen!!! De winnares (yep, alleen vrouwen kunnen blijkbaar bloggen 😉 ) wint 250 euro shopgeld inclusief personal shopping en stijladvies. En de winnares mag een half jaar lang gastbloggen op Kindermodeblog. Er is ook nog een 2e en 3e prijs…. 🙂

Vanaf vandaag kan er twee weken lang gestemd worden. Wie oh wie gaat er winnen?


X FREE

 

Tags: , ,

Plaats een reactie