Oranje Boven bij in de dop


Koninginnedag komt eraan, oranje boven! Het kindermerk In de dop komt met een Koninginnedag collectie voor creatieve kids. De collectie bestaat uit t-shirts en buttons met originele, grafische designs in knal oranje.

Voor alle prinsesjes in Nederland is er een ‘ik ben eigenlijk prinses’ t-shirt, nu met knal oranje tekst! En voor je prins op het witte paard is er een ‘ik ben eigenlijk een prins’ uitvoering. Voor de allerkleinsten is er een super leuk t-shirt met ‘mijn eerste Koninginnedag’. Ben je al echt in de oranje stemming? Dan is het t-shirt met ‘i love oranje’ zeker iets voor jou. Die kun je straks met het EK voetbal weer aan!

De t-shirts van In de dop zijn verkrijgbaar in vijf kleuren, in maat 62 t/m maat 164.

koninginnedag-prinses

koninginnedag-oranje-wit

www.indedop.nl

Tags: , ,

Plaats een reactie