Simpele voorjaars inspiratie voor boys


Vandaag heb ik styleboards voor je gemaakt met rustige jongens outfits. Ik vind een simpele stijl -een stijl zonder toeters en bellen- zó mooi staan bij jongens. Zoals je ziet heb ik gekozen voor lekker fris en zomers kleurgebruik. Ik ben momenteel helemaal weg van de combinatie mintgroen met felblauw. En oranje met felblauw vind ik ook superleuk. Denk er mooie bruine koppies bij en je krijgt geheid voorjaarskriebels….zucht♥ Get inspired en een fijn weekend!

Styleboards jongens kinderkleding Kindermodeblog

Styleboards jongens kinderkleding Kindermodeblog

Styleboards jongens kinderkleding Kindermodeblog

Styleboards jongens kinderkleding Kindermodeblog

Styleboards jongens kinderkleding Kindermodeblog

Styleboard jongens kinderkleding Kindermodeblog

www.zara.com

 
Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Reacties

 • door Wendy
  Posted 10 februari 2012 15:55 0Likes

  Jaaaaaa!!!! Leuk speciaal voor jongens!! 🙂
  Ik word er iig blij van.

  • door Free
   Posted 11 februari 2012 15:36 0Likes

   Hoi Wendy! Yes!! Eindelijk weer wat meer aandacht voor de boys. Ik blijf mijn best doen om voor zówel jongens als meiden mama’s inpspirerend te zijn. Leuk dat je me blijft volgen…!! Groetjes Free

 • door Roos
  Posted 10 februari 2012 17:13 0Likes

  Mag ik nog een keer melden hoe blij ik word van je styleboards! Je maakt combi’s waar ik zelf nooit op zou komen. Zeker voor jongens soms best lastig vind ik. Met dit in mn hoofd heb ik gelijk zin om de stad in te gaan of op internet een outfit te scoren. thanks!

  • door Free
   Posted 11 februari 2012 15:23 0Likes

   Dankje Roos! Ik vind het echt superleuk om te doen, en als ik dan ook hoor dat anderen er echt wat aan hebben, maakt dat me blij! Super leuk dat je mijn blog al zo lang volgt!! XoXo Free

 • door Renate
  Posted 11 februari 2012 15:14 0Likes

  Deze site is werkelijk de beste ontdekking van dit jaar voor mij!! Wat een ideeen en combinatietips!! Ik ben er blij mee voor mijn 2 jongens, Olivier en Kasper en voor mijn kleine meisje Rosalie!

  • door Free
   Posted 11 februari 2012 15:21 0Likes

   Hoi Renate, dankjewel!! Wat onwijs leuk om te horen!!! Groetjes Free

Plaats een reactie