Babies in duurzaam H&M


Goed nieuwtje van de H&M. Vanaf nu kunnen ook pasgeboren babies aangekleed worden in duurzame kleding van H&M. De Zweedse modeketen heeft een nieuwe collectie gelanceerd: Conscious Newborn. De kleding, gemaakt van duurzame materialen, is online verkrijgbaar in de landen met een webshop van H&M.

De  collectie heeft een nostalgische Franse stijl met onder andere vestjes, shirts en sokken met strikjes.  Ook ‘accessoires’ als dekens en een rammelaar behoren tot het  assortiment.

Het modebedrijf gebruikt sinds 2004  biologisch katoen. Vanaf 2007 biedt H&M kleding aan die gemaakt is  van 100 procent biologisch katoen, en mode-items die voor de helft  gemaakt zijn van duurzame materialen. De Conscious Collections worden gemaakt van biologisch katoen, tencel en gerecycled polyester.

H&M Newborn

www.hm.com

Tags: ,

Plaats een reactie