Laatste blog van 2011…


Over een paar uurtjes breekt er een nieuw jaar aan, het jaar met mijn lievelingsgetal 12. Terwijl de meesten van jullie op dit moment aan tafel zitten met een lekker hapje en drankje….ben ik toch weer even achter mijn computer gekropen. Ik wil namelijk een laatste blog schrijven, de allerlaatste blog van 2011 🙂 Eerst wilde ik een top of de blogs maken, maar ik kon zo moeilijk kiezen…uit de ruim 260 blogs. Ja echt, het afgelopen jaar hebben we 260 blogs geschreven! Het is daarom een supergrote collage geworden, een soort jaaroverzicht….
Kinderkleding kindermodeblogKinderkleding kindermodeblogKinderkleding kindermodeblogKinderkleding kindermodeblogKinderkleding kindermodeblogKinderkleding kindermodeblogKinderkleding kindermodeblogKinderkleding kindermodeblogKinderkleding kindermodeblogKinderkleding kindermodeblog
Ook wil ik iedereen die Kindermodeblog.nl het afgelopen jaar heeft gevolgd of gesteund…onwijs bedanken!!! Mede dankzij jullie is deze blog een website geworden waar heel veel mensen graag komen om inspiratie op te doen en waar mensen graag komen omdat ze er blij van worden. We gaan in 2012 weer vrolijk verder met bloggen, dus blijf ons volgen! Voor nu wens ik iedereen een heel liefdevol en relaxed 2012 toe! XoXo Free

Ps…Heb jij nog goede voornemens? Wij hebben er in ieder geval al ééntje….iets meer jongens op Kindermodeblog.nl 🙂

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie