Verzameling maillots

Gisteren deed ik een oproep op Facebook voor blog verzoeknummertjes. Er kwamen gelijk een aantal verzoekjes binnen. Eén daarvan was ‘leuke, gekke maillots’. Maillots! Daar heb je een onmisbaar item te pakken, want bijna ieder meisje draagt wel eens een maillot. Maillots zijn er in alle kleuren, geuren en maten. Basic, effen, met een ribbeltje, spiegelglad, met een bloempje, stipje, hartje, figuurtje, blokje, beestje, en ga zo maar door. Van 2 euro tot 35 euro. Soms zoek je een maillot bij een outfit en soms zoek je een outfit bij een maillot. Gewoon, omdat je een maillot zó leuk vindt. Herkenbaar? Maillots… waar moet ik beginnen?

Doutzen draagt ook graag ‘sokkenbroeken‘ en deze winter hebben we weer een paar favorietjes in de kast. De donkergrijze van Little Feet is er zo één, met leuke kniestukken. Al is dit wel een beetje een kruising tussen een legging en een maillot. Maar goed. En ik  vind de ruitjes maillot van Kidscase heel erg leuk. Doutzen heeft ‘m in zwart en rood. En ze heeft nog allerlei maillots met prints, van Hello Kitty tot uiltjes en stipjes. Van de Hema en H&M. Ik vind de baby maillots van de Hema echt een aanrader. Daar zitten van die schattige kontjes op. Degene die ze kennen, weten precies wat ik bedoel 🙂 Voor deze blogpost heb ik even gebruik gemaakt van mijn blog archief én heb ik nog wat leuke, hippe en geinige maillots van een paar shops voor je geselecteerd…Mis ik er nog één? Mail me gerust een foto…breiden we de verzameling gewoon uit.

Doutzen in maillot van little feet

Doutzen in maillot

Doutzen in maillot

Doutzen in maillot

Doutzen in maillotDoutzen in maillotDoutzen in maillot

Kidscase bij Littefashionaddict
Kidscase bij Littefashionaddict
Maillots bij Kleertjes.com
Maillots bij Kleertjes.com
Maillots bij Kleertjes.com
Maillots bij Kleertjes.com
Maillots bij Kixx
Maillots bij Kixx
Maillots bij Zara
Maillots bij Zara
Tags:

0 Reacties

 • door Bianca de Kroo
  Posted 13 december 2011 23:13 0Likes

  Echte aanrader zijn de maillots van Fraulein Prusselise te verkrijgen bij o.a. http://www.knotsknetter.nl en http://www.sloppop.nl De maillots staan vol met vosjes en paddestoeltjes en de kniekousen met wolkjes, tekkels en uiltjes. Echt helemaal geweldig!

  • door Free
   Posted 14 december 2011 09:13 0Likes

   Hoi Bianca, ik ga gelijk even kijken…! Bedankt voor de TIP!

 • door Mirjam
  Posted 14 december 2011 15:48 0Likes

  Ik vind de maillots (en sokken) van t deense merk Melton ook zo geweldig. Zie de website http://www.melton.as. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

  Groetjes!

 • door Nikki
  Posted 14 december 2011 22:35 0Likes

  Leuke blog!! Heel herkenbaar :). Hier zijn Hema en Cakewalk favoriet. Goede tips ook.

Plaats een reactie