Romy in Shoesme van Gigagaaf.nl


Door Sanne:

Het is geheel persoonlijk, maar ik vind dat er te weinig écht leuke schoentjes zijn voor babies vanaf 6 maanden. Tuurlijk, je hebt genoeg leuke kinderschoenen, maar meestal pas vanaf ‘t moment dat ze redelijk goed kunnen lopen, zo vanaf 1,5 jaar. Tot die tijd moet je het doen met leuke slofjes, waar ik al eerder over geblogd heb.
Omdat Romy nu echt een beetje begint te stappen zocht ik naar goed zittende schoentjes, en niet onbelangrijk: lekker warm voor als we de deur uit gaan! Daarnaast moesten ze er natuurlijk wel fashionable uitzien, zoals jullie van mij gewend zijn 😉
Ik wilde voor haar graag een beetje een Ugg-achtige schoen maar één die niet teveel lijkt op de schoen waar je íedereen al mee ziet lopen, inclusief de replica’s van Prenatal en H&M. Daarnaast mochten ze er best een beetje ‘gek’ eruit zien. Na lang zoeken stuitte ik op de leuke site Gigagaaf.nl en vond daar dé schoentjes voor Romy! Ze zijn van het merk Shoesme en ik dat kende ik nog niet. Ze blijken dé schoenmaker voor kindjes vanaf 6 maanden te zijn.
Ik was als een kind zo blij dat ik mijn 2 favoriete items mocht ontvangen van Gigagaaf.nl Ze zitten perfect en volgensmij vond Romy ze ook gigaleuk 🙂Romy in Shoesme van Gigagaaf.nlRomy in Shoesme van Gigagaaf.nlShoesme bij Gigagaaf.nlShoesme bij Gigagaaf.nlShoesme bij Gigagaaf.nlShoesme bij Gigagaaf.nl

Ga snel kijken naar de schoenencollectie bij Gigagaaf.nl (Klik hierPs….het is ook nog sale!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie