Ik beken!

Op mijn ‘wishlist voor Doutzen’ stond een vestje in warme kleur met Noorse print. Ik had nog geen bepaald merk in mijn hoofd, ik zou wel zien. Tijdens mijn debuut bij Scapino, waar ik een poging deed om ‘a la minute in no time’ een paar regenlaarsjes op de kop te tikken, viel mijn oog op dit bordeaux rode vestje met Noorse print. Precies wat ik wilde! Meteen rukte ik de hanger van het rek,  alsof er meer kapers op de kust waren. Niemand te bekennen daar. Heel raar eigenlijk, hoe je gedrag veranderd in zo’n winkel. Anyway, ik vond er óók nog leuke laarsjes voor een lachertje. Ik krijg een klein blosje op mijn wangen nu ik je vertel dat ik hélemaal verliefd ben op Doutzen d’r nieuwe vestje en laarsjes van Scapino. Ach, Zeeman zou zeggen; mooi hoeft niet duur te zijn. En soms, heel soms, is dat ook zo. Zó, dat is eruit!

Doutzen in Relaunch en vestje met Noorse print

Vestje: Scapino
Shirt: Relaunch
Wollen legging: Little Feet
Laarsjes: Scapino

Koop jij ook wel eens kleding bij winkels als Scapino of Zeeman? Anoniem reageren is toegestaan  🙂

Tags: ,

0 Reacties

 • door Marian
  Posted 15 september 2011 22:46 0Likes

  Jahoor geen probleem,net als Bristol hebben ze zo nu en dan hele leuke dingen bij Zeeman of Scapino,ik zie niet zo goed in wat daar zo raar aan is!!!

  • door Free
   Posted 16 september 2011 08:56 0Likes

   Het is ook helemaal niet zo raar, je hebt helemaal gelijk, maar er zit toch een soort taboe op, op winkelen bij dat soort winkels. En zeker als je daar iets koopt wat je nog heel leuk vindt ook. Mensen zeggen meestal dat ze alleen voor onderbroeken naar Zeeman gaan 🙂 Toch??? Daarom vond ik die actie van Zeeman op de Amsterdam Fashion week ook briljant! Zie Youtube. En over mijn blog…ik wilde mijn fashionfinds van Scapino graag met jullie delen…en ik was daarin gewoon heel eerlijk dat ik er een blosje van kreeg 🙂 Bedankt voor je tip van Bristol….ga ik zeker eens kijken binnenkort! Nu al benieuwd wat ik daar op de kop ga tikken 🙂

 • door Wendy
  Posted 16 september 2011 11:34 0Likes

  Deze zomer leuke korte broekjes voor mn zoontje bij de Wibra gehaald. 1,99Euro voor een broekje en nog leuk ook! Is toch super om zoiets te combineren met een blouse van Tommy of een shirt van Lief!

 • door Lianne
  Posted 16 september 2011 20:21 0Likes

  Elin draagt een Zeeman legging onder haar Tumble ‘n Dry jurkje…:) Ik vind dat wel leuk!

 • door Pip
  Posted 16 september 2011 22:19 0Likes

  Bristol heeft idd soms best leuke dingen, voor boys net wat meer dan voor girls, vind ik. Ik koop er zelf mijn adidas-outfit voor de fitness.

 • door judith
  Posted 17 september 2011 18:14 0Likes

  Wauw dat vestje is geweldig! Die ga ik ook halen voor mijn Liv 😉
  Ik heb deze zomer een jurkje gekocht bij Zeeman, en ze heeft nog nooit zoveel complimentjes gekregen als bij dat jurkje. Dus inderdaad, mooi hoeft echt niet altijd duur te zijn!

 • door leone
  Posted 18 september 2011 15:12 0Likes

  sokken van zeeman gaan bij ons nooit stuk. ze hebben hele mooie witte en roze hemdjes voor meisjes met dunne bandjes, leuke knutsels…. en goede uitverkoop. In Frankrijk heb ik bij een wibra achtige zaak een spijkerbroek voor 2 euro voor mijn zoon gekocht, en hij staat hem goed. beetje smal toelopend, heel goed. Wat een vondst. Scapino heeft ook Icepeak, goede softshells zijn dat.

  • door Sanne
   Posted 19 september 2011 09:46 0Likes

   van zulke dingen moet ik soms even een vreugdedansje maken! geweldig als je zoiets op de kop kunt tikken.

 • door marieke
  Posted 6 oktober 2011 09:24 0Likes

  geweldig toch, leuke kleertjes voor zo weinig! Ik koop tegenwoordig regelmatig bij zeeman, scapino, wibra e.d. en dat word naast de “dure merk kleren” met net zoveel plezier gedragen. En de complimentjes…ja, die zijn meestal op de goedkoopste dingen. na 1 seizoen kan het in de kliko, maar dan ben ik er toch op uitgekeken.

  Een taboe? volgens mij steeds minder! ik hoor steeds meer en meer moeders over zeeman e.d. gewoon, omdat het zo leuk is met een nog leukere prijs en de kwaliteit valt vooral met de prijs nog eens enorm mee. In tegenstelling tot sommige dure merken helaas….

 • Trackback: Nordic prints | ♥Kindermodeblog.nl
 • door Esther
  Posted 8 november 2011 17:11 0Likes

  Hoi, Ik heb een dochter van 5 jaar en heb van de week 2 tricot rokjes bij de zeeman gescoord. Ze hebben boven en onder een tricot band en er zitten zakjes in, ze lopen iets naar binnen als een soort koker rok.
  Ik twijfelde tussen de rode en de blauwe maar voor 3,99 dacht ik, ik neem ze gewoon allebei. Ik combineer ze met een muy malo longsleeve, echt super leuk!!
  Ik wordt heel erg blij van dit soort koopjes!

 • door Free
  Posted 9 november 2011 00:17 0Likes

  Hoi Esther! Wat leuk om te horen!!!

Plaats een reactie