Goodbye summer, hello winter!


Door: Sanne Ottens

Op een regenachtige dag was ik weer eens aan het online shoppen. Ik heb de herfst en zelfs al de winter in mijn bol. Dus ook voor mijn kleine meid! Ik heb de zomerkleding nog nét niet in een doos ver achterin de kast gezet, maar ik heb inmiddels wél een aantal aankopen gedaan voor de herfst en winter.

Om je alvast een voorproefje te geven heb ik een aantal leuke items voor je op een rijtje gezet. Leuk detail om te weten: deze items zijn van Cakewalk  en komen van de wintercollectie van 2010. Who cares?! Met hoge kortingen!! Ik vind Cakewalk een erg leuk merk. Door de regenboog van kleuren word ik er altijd vrolijk van! Check it out op kleertjes.com!

Cakewalk

Cakewalk

Cakewalk

Cakewalk

CakewalkCakewalk

Cakewalk

Kleertjes.com

Wat vind jij van Cakewalk?
En heeft jouw zomergarderobe al plaats moet maken??

0 Reacties

 • door Pip
  Posted 15 september 2011 11:45 0Likes

  Cakewalk vind ik vaak net niet leuk. Ik vind Oilily (zus van Cakewalk) dan leuker. Ik heb de wintercollectie al helemaal klaar hangen en de zomercollectie grotendeels opgeborgen. Ik kijk alweer uit naar de nieuwe zomercollectie;-

 • door Sanne
  Posted 16 september 2011 21:23 0Likes

  Oilily is inderdaad ook errug leuk! Romy wordt er ook vaak mee gespot. Bij Cakewalk moet je nét de snoepjes er tussenuit halen en dat doe ik dan ook regelmatig hihi 😉
  Groetjes Sanne

Plaats een reactie