Uit spanje: Yporqué


Een voor mij vrij nieuw merk is het Spaanse Yporqué. Op de Kleine Fabriek leerde ik Yporqué al een beetje kennen en ik zag toen dat het een heel apart en origineel merk is. Je houdt ervan of helemaal niet…Het is stoer, speels en heeft hele aparte details. Wat dacht je van het Indianenshirt met tricot zakje (wat je eraf kunt halen) met een Indianen “soundbox” apparaatje? Als je deze soundbox indrukt hoor je een Indianen “lokroep” van ca. 10 sec. en deze gaat…(don’t worry 🙂 ) vanzelf weer uit. Super lache toch? Om een gevoel te krijgen bij dit merk kun je hier een filmpje op Youtube bekijken en natuurlijk heb ik de gaafste items al voor je geselecteerd….Ohja….Yporqué is voor kinderen van 2 tot 10 jaar!

YporquéYporquéYporquéYporquéYporqué

Wat vind jij van Yporqué?

Meer zien? Klik hier voor de collectie van Yporqué bij Kixx.

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Reina Isabel
    Posted 14 oktober 2011 13:34 0Likes

    Heel leuk merk! Hebben wij van Reina Isabel ook gezien dit jaar op de Kleine Fabriek. Wij verkopen slechts Spaanse kinderkleding en ook mode voor baby’s en zitten erover te denken dit merk in onze collectie op te nemen. Iemand enig idee waar men dit inkoopt?

  • Trackback: Yporque zomercollectie 2012 | ♥Kindermodeblog.nl

Plaats een reactie