Hieperdepiep hoeraaa!


Net zoals de verjaardag van kinderen groots wordt gevierd, maken ook de kinder-webshops er tijdens hun verjaardag een echt feestje van, met speciale acties én cadeautjes. Dat vinden wij natuurlijk hartstikke leuk! Daarom hebben wij de verjaardagen van de leukste kinderwebshops voor je op een rijtje gezet!

Noahs de hippe kinderwinkel in Utrecht viert dit jaar haar 10e verjaardag en dat wordt groots gevierd op zondag 11 september, met een echte modeshow én de uitgave van een speciale glossy. Binnenkort uitgebreid verslag op Kindermodeblog.nl !! 

Silky Label heeft deze maand haar 1e verjaardag gevierd. Silky Label is een uniek eigen label met superzachte kwalitatieve babykleding en kinderkleding voor baby’s en kids van 0-4 jaar. Zo’n eerste verjaardag is altijd extra speciaal. Bij Silky kun je nu een jaar lang gratis sokjes winnen!

Kixx Online bestaat 5 jaar! Om dit te vieren ontvang je bij alle bestellingen van 1 t/m 7 september een cadeautje, variërend van een name-it sleutelhanger tot dekbedden van Bengh. Bovendien maak je bij een besteding vanaf 50 euro óók nog kans op één van de twintig kinderfeestpakketten! Lees hier meer over de feestweek en de prijzen.

Mieniemie bestaat 7 september 2 jaar. Om dit te vieren ontvang je nu 25% korting op de gehele collectie met de kortingscode 2jaar. De kortingscode is geldig t/m 7 september. Topactie, dus ga snel shoppen!!!

Een hoop feestjes dus. Gefeliciteerd allemaal en een fijne verjaardag 🙂
Heb jij binnenkort ook iets te vieren? Laat het ons weten: info@kindermodeblog.nl

Tags: , , ,

Plaats een reactie