Fun met IETJE

Doutzen d’r kledingkast heeft soms iets weg van een dierentuin. Als ik haar kleding opzij schuif hoor je zoiets als dit: Miauw miauw, waf waf, rrrrauww, brrr brrrr, oink oink, snif snif, meeeh meeeeh en daar is nu bijgekomen….iiihihihih….iiiihihihihi….. een paard! Een paard van IETJE van Ster&Co. Eerlijk is eerlijk, dieren-kleding doet het altijd goed bij kleintjes. Eigenlijk bij alle leeftijden wel. Ja, óók bij volwassenen. Ik zie vriendlief graag in zijn mooi uitgesneden zachtgele shirtje mét giraf. Oké, alleen bij de allerkleinsten is dierenpret tijdens het aankleden gegarandeerd!Winking smileDoutzen in IETJEDoutzen draagt hier een shirt van IETJE company. IETJE is een Nederlands Label met funny prints. Veel dieren, maar ook andere kekke prints! Kijk maar….

IETJEIETJE

IETJE

Dit is een selectie van de shirtjes die ik het leukste vind, maar er is meer! Ga snel kijken of er nog een funny shirtje voor je bij zit. De shirts vallen vrij groot, zoals je ziet heb ik bij Doutzen de mouwen een stukje opgerold. De shirts van IETJE zijn o.a. verkrijgbaar bij Ster & Co. KLIK HIER

0 Reacties

 • door Rosie
  Posted 12 juni 2011 11:42 0Likes

  Mooie basic met net wat extra! Nice!

 • door thefashionguitar
  Posted 12 juni 2011 15:36 0Likes

  Ohhh wat ziet ze er weer top uit! Your own super-model, Doutzen Kroes, watch it!

  XO Charlotte
  http://www.thefashionguitar.com

 • door Mia
  Posted 21 juni 2011 22:37 0Likes

  ik ben ook gek op Ietje, mijn zoontje 2BE. Heeft al vanaf 3 maanden Ietje in de kast

Plaats een reactie