Prettig gestipt


Zara kindercollectie

Stippen komen en gaan bij mij, in golfachtige bewegingen. Soms ben ik één en al stip, soms is één stip mij al teveel. De vorige keer dat ik zo gestipt bezig was (22-02-2011 klik hier voor stip stip stip) was het nog freezing buiten. Gelukkig hebben de warme stippen plaatsgemaakt voor verkoelende stippen. Zara is ook weer zo gestipt bezig en volgensmij zijn er meer…..Zal de stip ooit verdwijnen uit het modebeeld?

Tags: , ,

0 Reacties

 • door Hiskia
  Posted 5 juni 2011 22:54 0Likes

  Stippen verdwijnen niet, ze zijn hip & traditioneel.
  En polka dot schoentjes zijn natuurlijk helemaal een klassieker!! 🙂

 • door Ingrid
  Posted 6 juni 2011 09:08 0Likes

  Ik ben dol op stippen voor mijn dochter!! Vooral een merk als Br@nd for Girls is super goed in het maken van gestipte hebbers! Maar ook een Hema, Zara, H&M of zelfs Wibra/Zeeman hebben vaak leuke gestipte items om een set mee af te maken. Mimpi heeft trouwens een droom van een gestipte tule rok in de collectie, onweerstaanbaar mooi volgens dochterlief. En tja ook ik krijg nooit genoeg van stippen! Ken je de gestipte leren (en verantwoorde) schoentjes van Puddle Jumper al? Die móet je hebben zodra je ze ziet!

  • door frederieke
   Posted 6 juni 2011 10:58 0Likes

   De schoentjes van Puddle Jumper ken ik nog niet…ik ga gelijk even kijken. En de Wibra, daar moet ik toch eens naar binnen 🙂 Laatst had dochtertje van vriendin daar ook een té leuk rokje van aan…. Stippen zijn gewoon vrolijk!

 • door Hiskia
  Posted 6 juni 2011 10:09 0Likes

  @ingrid ken je die nog mooiere polka dot schoentjes van GESTIPT.com al?? 🙂
  (nu zal ik stoppen met spammen…beloofd…het is puur enthousiasme ;-))

Plaats een reactie