KINDERMODE TREND ALERT

TREND ALERT GEWATTEERDE JASJES

De kindermode is geen seizoen hetzelfde! De afwisseling in trends, stoffen en kleuren maakt dat het zo interessant en spannend blijft. Kindermode trends komen vaak voort uit de volwassenmode, en als er een leuke nieuwe trend is kan het ons niet snel genoeg gaan! Dan is Zara echt wel een trendsetter, evenals sommige toonaangevende kindermode merken. Vandaag willen we de gewatteerde en gequilte jasjes bij jullie onder de aandacht brengen! Want wat zijn ze leuk!! Deze trend geeft een kleding stuk zowel letterlijk als figuurlijk body! ūüôā In de winter zagen we natuurlijk de gewatteerde jas, maar de trend zet zich ook door richting het lente en zomer seizoen. Het gewatteerde aspect zien we namelijk terug in jasjes en vestjes. Sommigen zijn uitgewerkt in prints, anderen in mooie diepe effen kleuren. Daarnaast zien we ook veel gewatteerde bodywarmers voorbij komen, ook de bodywarmer is dit mode seizoen weer helemaal hot en happening!! We hebben een aantal gave musthaves voor je geselecteerd: jasjes, maar ook een gaaf broekje en natuurlijk een bodywarmer! We zijn benieuwd of jullie al een gewatteerd item hebben aangeschaft voor je kind(je)? We horen het graag via onze socials!! ( PS, ook naar zoiets opzoek voor jezelf? Bij de PanterShop vind je ook zoiets voor jou! ) Bijvoorbeeld dit jasje dat je aan twee kanten kunt dragen

Maar hieronder dus een aantal hele gave exemplaren voor kids! Welke vinden jullie het leukst?

 

#1 Zara

 

#2 The Campamento

#3 Zara 

#4 Zara

#5 Zara 

#6 Zara 

#7 Wheat 

8. Zara 

9. Zara 

Welke vind jij het allergaafste?

 

Plaats een reactie