DE HIPPE KIDS

Daar zijn ze weer: DE HIPPE KIDS! Ook in quarantaine tijd willen we maar al te graag geïnspireerd worden toch?! Ga er lekker voor zitten en geniet van de leuke outfit foto’s van onze volgers. Omdat de meesten de merken niet vernoemd hadden in de kleding, hebben we deze bij iedereen weggelaten. Wil je weten waar een bepaalde outfit van is? Reageer dan onder het Facebook bericht, dan kunnen jullie elkaar helpen aan de info. Dankjewel!!

Wil je zelf ook een keertje meedoen? Superleuk! Stuur dan je leukste outfit foto’s in naar hippekids@kindermodeblog.nl en wie weet staat jouw kindje binnenkort op Kindermodeblog: de grootste Kindermode inspiratie website van Nederland!

Zorg ervoor dat je zoon of dochter er van top tot teen opstaat, zonder eten. We willen de kleding goed kunnen zien, dus we zien het liefste een kindje recht van voren. Mail de scherpe foto in ware grote, vermeld naam en kledingmerken en of winkels. Thanks!

Volg Kindermodeblog ook op Instagram: dat kan via deze link!

 

BoweVajen

Lieke
Ferre & Femma
MilanMaud
Pien
Liva
Yill

LynnBobbie en Link

Lola
Faye

Stuur jij ook snel weer een fotootje in? Leuk!!!

Zin om lekker te shoppen voor jezelf? Neem eens een kijkje in DePanterShop

Tags: , , ,

Plaats een reactie