5X DE LEUKSTE TIENERMERKEN EN 25X MUSTHAVES

Ik krijg regelmatig vragen van volgers naar leuke tienerkleding! Veel mama’s vinden het namelijk ontzettend lastig om leuke tienerkleding te vinden. Ze hinken hierbij ook vaak op twee benen. Ze willen graag hun zoon of dochter verblijden met leuke items, maar ze vinden het al gauw te ouderlijk. Maar veel tieners hebben hele andere ideeën als het gaat om hun eigen kledingstyle. Kunst is dus, om samen op een punt te komen waar jullie beiden heel blij van worden. Je kind moet het aan, maar waarschijnlijk ben jij nog steeds degene die de portemonnee opentrekt 🙂 Dus is het wel zo fijn dat het voor jullie beiden goed voelt! Dus jullie zoeken leuke tienerkleding… betaalbaar, hip, niet te saai, graag nog een beetje kleur, en liefst ook een beetje origineel. Want we willen graag voorkomen dat straks alle tieners er precies hetzelfde bijlopen 😉 Ok. Jullie wensen lijstje is me duidelijk en ik ga jullie helpen!!

Vandaag neem ik samen met jullie 5 kindermode merken onder de loep, die alle 5 erg goed passen bij tieners. Ik vind dat ze alle 5 héle toffe musthaves in hun collectie hebben, die je goed kunt afstylen. Zoek dus een paar eye catchers uit waar jullie allebei heel blij van worden en beloof me dat je mij binnenkort het resultaat showt oké?? Ik vind het superleuk om foto’s te ontvangen via de mail of via Instagram. En als je nog ergens hulp bij nodig hebt, laat het me weten!!

Klik hier alvast even om Kindermodeblog ook op Insta te volgen voor nog meer inspiratie!

CALVIN KLEIN KINDERKLEDING
Wie een tiener in huis heeft ( of er zelf ooit eentje geweest is, haha) kent de gevoeligheid voor merkkleding. Merkkleding heeft op heel veel tieners nou eenmaal een magnetische aantrekkingskracht. Of het nou bewust is of totaal niet, elke tiener wil er graag bijhoren en niet buiten de boot vallen. Dat bewustzijn begint zo’n beetje vanaf groep 7 is mijn ervaring. En op de middelbare school wordt dat alleen nog maar “erger”. 😉 Merkkleding is een manier om je als tiener uit te drukken en je ergens bij aan te sluiten. Veel papa’s en mama’s vinden merkkleding voor hun tiener te kostbaar, wat ook heel begrijpelijk is. Daarom wil ik jullie Calvin Klein graag tippen. Hier word je tiener namelijk gegarandeerd heel blij van, maar jij ook! Want dit is tenminste een tiener merk waarin veel kleur te bekennen is, yes! En de prijs, die is ook nog eens heel schappelijk. Voor een shirt betaal je tussen de 24,95 en 34,95 en de sweaters zijn ook goed te doen qua prijs. Voila! Ik heb de leukste items al voor je geselecteerd….Shoppen maar!


1. Blauwe Sweater Calvin Klein
2. Roze Sweater Calvin Klein3. Jeans Short Calvin Klein
4. Gele Sweater Calvin Klein
5. Roze Shirt Calvin Klein6. Blauw Shirt Calvin Klein

SOMETIME SOON
Over dit merk heb ik nooit eerder geschreven op Kindermodeblog. Sterker nog, ik had er zelf ook nog nooit van gehoord! Door flink te speuren online, ben ik dit gave kindermodemerk tegen gekomen. En het goede nieuws is: Sometime Soon heeft dus echt héle toffe dingen voor jongens. Ja sorry girls, maar voor jullie ik zometeen nog een girls only merk in petto 😉 Sometime Soon gaat tot en met maat 14, hoe fijn! En het merk is Deens, dat hoogstwaarschijnlijk zal betekenen dat het niet klein valt, komt dat even goed uit met die hard groeiende tieners van ons. Dat de kleding wat ruimer valt is bij Franse en Spaanse kinderkleding namelijk vaak niet het geval, dat valt altijd net een tikkie kleiner, waardoor tieners juist bij hele toffe merken net buiten de boot vallen. Sometime Soon is opgericht door Jacob & Cathrine Høilund die coole kinderkleding zochten voor hun zoons maar dit niet konden vinden. Dus kwamen ze zelf met een eigen brand. Het merk heeft een hoog streetstyle gehalte en geeft een heel urban gevoel. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, maar ik ben in ieder geval onwijs enthousiast! Dit zijn de leukste items die ik er alvast heb uitgepikt:

7. Shirt Sometime Soon8. Trui Sometime Soon

9. Short Someday Soon

10. Short Sometime Soon
11. Short Someday Soon
12. Short Someday Soon
13. Sokken Sometime Soon14. Shirt Sometime Soon
15. Sweatpants Sometime Soon

 

LEVIS KINDERKLEDING
Ook Levi’s zal menig tiener hart sneller doen kloppen. En het leuke is: ook Levi’s heeft hele toffe items voor een gezellige prijs. Wat kan ik jullie nou nog vertellen over Levi’s? Haha! Wij snappen onze tieners wel toch?! Ik zou zeggen, pick your favorite en maak je zoon of dochter dolgelukkig!


16. Witte trui Levi’s

17. Panter croptop
18. Hoody Levis
19. Shirt Levis

INDEE
Je hoort en ziet dit kindermode merk niet zo vaak voorbij komen, maar het is té leuk om te vergeten! Daarom breng ik het Belgische Indee graag nog eens extra onder de aandacht hier op Kindermodeblog. Indee is namelijk zó’n prachtig kindermode merk! Dit meiden merk laat in ieder geval mijn modehart sneller kloppen. INDEE staat voor onafhankelijkheid en is bedoeld voor meiden die opzoek zijn naar hun eigen stijl. Bedoeld dus voor meiden die doen en dragen waar zij zich fijn en goed bij voelen! De kleding is van hoogwaardige kwaliteit, de stoffen zijn superzacht. Dit exclusieve kindermode merk is aardig aan de prijs, maar dan heb je ook wat! Wat vind jij van INDEE?

20. Shirt Indee 
21. Gebreide Trui
22. Hooded Logo trui

23. Sweater Indee

ANIMALS OBSERVATORY
Omdat dit Spaanse kinderkleding merk reikt tot maatje 12 en hele toffe dingen heeft, die zowel passen bij het kind zijn maar toch niet te kinderachtig zijn als je begrijpt wat ik bedoel, wil ik dit merk toch heel graag met je delen! Ook aan dit kindermode merk zit zeker een prijskaartje, maar wellicht zie je toch kans om een paar key pieces aan te schaffen en deze te combineren met meer budget kleding. Een gezonde mix zullen we maar zeggen! De kleding van Animals Observatory is kleurrijk en kunstzinnig. Een merk dat creatieve kinderen goed op het lijf geschreven is. Ik heb een paar mega toffe items voor je geselecteerd, waarvan ik stiekem denk, hebben ze die niet in mijn maat? Wow! Ik word er blij van en ik hoop jij ook! (let er dus wel even op dat het wat kleiner kan vallen!)

24. Blouse The Animals Observatory

25. Blouse The Animals Observatory

Dit was hem voor deze keer, de 5 leukste tiener kinderkleding merken inclusief 25 musthaves speciaal door mij geselecteerd voor jullie. Ik beloof jullie dat ik hier de komende week nog een inspiratie shopping achteraan gooi waarin ik jullie laat zien hoé je dan bepaalde items combineert en afstyled. Mocht je nog een specifieke vraag heb, kick hem in mijn mailbox, dan neem ik hem mee! Heel fijn weekend voor nu, liefs Free!

Voor mijn persoonlijke Insta volg je mij hier!

Tags: , ,

Plaats een reactie