10X KINDERMODE TREND COLBERT

Het colbert, de blazer. Officieel zit er verschil tussen die twee, maar hier scheren we ze lekker over één kam. En ik snap ook wel, een blazer of een colbert zijn misschien gevoelsmatig niet het meest draagbare kinderkleding item. Niet perse het item waarvan je denkt, daar gaat mijn kind lekker mee buiten spelen, daar gaat mijn kleine spruit lekker mee ravotten, de speeltuin in, mee naar school… NEE! Dat dus niet. Ik snap het. Maar een blazer bij kinderen staat zooooooo leuk!!! Dus we kunnen het altijd proberen toch?! 😉

In de kindermode zie ik ook dat de colbert trend aan het groeien is. Colbertjes komen ook altijd terug in mijn kindermode stylings, dus ik word blij van deze ontwikkeling. Van deze kindermode trend. Nu ik dit opschrijf, ben ik ondertussen gaan speuren naar een oude blog, omdat ik weet dat Oliver toen een colbertje aanhad, en daar zijn dus foto’s van… die staan op mijn netvlies….

Gevonden!

Inmiddels ben ik weer terug van mijn surf actie, en ben ik zojuist achter mijn laptop gesmolten, om zijn stralende lach, zijn intens vrolijke uitstraling. Ik weet het, dit zijn moeder gevoelens, zeker nu hij gister 6 jaar geworden is. En hoewel ik de laatste tijd wat meer nadenk over wat je wel en niet kunt delen op internet van je kinderen, wat bij mij vooral is aangewakkerd omdat ik om mij heen een ontwikkeling gaande zie waarbij ik zie dat heel veel moeders nu ook de struggles van hun kinderen op internet delen, waarvan ik oprecht denk, is dit wel ok?! Dit heeft mij zeker aan het denken gezet. Ik merk ook dat het meer bij me speelt omdat Doutzen nu écht ouder wordt en het alleen daarom al anders begint te voelen bij mij. Anyway, het naslag werk dat ik heb opgebouwd van de kinderen en hun outfits op Kindermodeblog, dat vind ik zelf heel erg leuk en waardevol. En dat naslag werk dat pak ik er dus ook af en toe even bij als ik aan het bloggen ben, in dit geval omdat ik zocht naar die foto van Oliver met een colbertje aan…Ik belande dus op deze blog waarbij ik een inkijkje gaf in de kleding kast van Doutzen….

Wat ik trouwens ook grappig vind, ik kom tot de conclusie dat zijn stijl heel stijlvast is 😉 Gister had hij precies zo’n zelfde shirt aan met een opvallende metallic strik. Alleen dan had het shirt een andere print, maar toch… Nog steeds mega fan dus van de kleding van Bang Bang, wat tegenwoordig WauwCapow heet…. Ik dwaal af, colbertjes. daar gaan we het over hebben!

Het aanbod voor toffe colberts wordt dus steeds een beetje groter in de kindermode. Het is natuurlijk wel speuren naar de allertofste exemplaren. Maar goed nieuws, dat heb ik alvast voor je gedaan!!! 🙂

Even een kleine note: er is natuurlijk een verschil tussen jongens en meisjes colberts, maar ook die grenzen zijn steeds meer aan het vervagen. Wat je heel goed terug ziet in de volwassen mode. Denk maar aan ” de boyfriend” colbert, die ook door vrouwen gedragen wordt. De snit is dan vooral op de schouders wat breder uitgewerkt. Het model oogt dan wat meer oversized. Bij mannen zie je juist dat de colbertjes weer wat vrouwelijker geworden zijn in pasvorm. Zien jullie voor je wat ik bedoel? Alleen als een colbert echt wat korter is uitgevallen, dan vind ik het meer voor meisjes alleen. Ik heb voor deze blog gezocht naar de leukste colberts. Als je doorklikt naar de webshop kom je er vanzelf wel achter of het “officieel” een jongens of meiden exemplaar is. Maar jij kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen hoe je jouw keuze hierin maakt. Mocht je nog vragen hebben, stel ze hieronder in een reactie. Ik ben heel benieuwd, heeft jouw zoon of dochter al een colbert? Of ben je van plan om eentje te gaan shoppen dit seizoen? Leuk als je het aan mij laat weten, via een reactie onder deze blog!

Veel inspiratie en shop plezier!

Liefs Frederiek

1. Colbert Zara
2. Colbert Zara
3. Colbert Aiko 
4. Colbert Benneton5. Colbert Nik & Nik
6. Colbert Scotch & Soda

7. Colbert Scotch & Soda
8. Colbert Scotch & Soda
9. Colbert We Fashion (budget tip)

10. Colbert Scotch R’Belle (mijn favoriet!)

Daarom ook al een paar keer gestyled op Kindermodeblog, check:


Volg je mij al op Instagram? Zo niet, doe dat dan door even op deze link te klikken: Instagram Frederiek

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie