JUNES IN HAAR FAVORIETE VAKANTIEJURK

JUNES IN HAAR FAVORIETE VAKANTIEJURK

Door: Alison

Hi!

Oh hey vacay!

Tussen de heerlijke momentjes samen, kon ik het toch niet laten. Ik moest gewoon van Junes haar nieuwe outfit wat plaatjes schieten. Ik ben sowieso zo’n moeder die elk momentje pakt om mooie plaatjes van haar kind te schieten. We zitten momenteel al een paar dagen heerlijk aan de Costa Brava met onze lieve vrienden Filip, Kylie en hun super leuke kids Blossom & Pixie.

Er is nu niet 1 mama die paraat staat met haar telefoon, nee de mama paparazzi is aanwezig. Of zoals Blossom zou zeggen; JUUUNESS handje say cheeeeseeee!

Junes en Blossom zijn echt een super leuk stel samen, ze willen het liefst de hele dag samen zwemmen, spelen of gewoon lekker iets voor hun zelf doen.

Mijn lievelingssetje van de vakantie is dit jurkje van de Zara. Het jurkje is vrij basic met een rechte halslijn, door het borduursel en door de gerafelde details is het zeker niet saai. Samen met haar leren zandkleurige sandalen uiteraard ook van de Zara maakte ik de look compleet. Junes met haar skinkissed huidje en haar opgelichte haartjes en natuurlijk dan ook nog de perfecte locatie! Alles komt perfect tot zijn recht.

Sea you soon 😉

Veel liefs,

Alison & Junes.

Shop dit mooie jurkje hier!

 

Tags: ,

Plaats een reactie