DIT IS ÉÉN VAN DE FAVORIETE LOOKS VAN LARA

DIT IS ÉÉN VAN DE FAVORIETE LOOKS VAN LARA

Door: Jeannine

Ready for a walk in the park

Na een aantal weken van zon, zee, strand en hoge temperaturen was het wel weer even wennen in Londen. Maar des te leuker is het dan ook om weer wat ‘oude’, warme kleren uit de kast te trekken voor een middagje in het park. Kleding die goed bij de huidige weersomstandigheden passen. Inmiddels hebben we hier de 22 graden al bereikt, maar net zo goed kan het soms nog steeds herfstachtig aanvoelen. Een lekkere warme jas blijft daarom essentieel. Deze teddy/ lemmycoat die we vorig jaar kochten bij de Zara en super leuk te combineren is met verschillende outfits, is nog steeds groot favoriet en stoppen we dan ook zeker nog niet weg in de kast.

Deze look heeft een 60’s / 70’s twist, maar past goed in deze tijd: speels met kleuren en printjes afgestyled met een flared jeans van Zara en zilveren schoentjes. De tas van Susan Bijl vond Lara handig om blaadjes in te verzamelen, ik geef haar geen ongelijk. De corduroy haarband staat niet alleen super leuk, hij is eveneens onmisbaar, aangezien de lokken van mijn dochter steeds langer worden en ze met regelmaat voor haar ogen hangen. Ready for a walk in the park. En mocht het toch iets warmer worden in de loop van de dag, kan de jas natuurlijk gewoon uit.

 

Tags: ,

Plaats een reactie