DIT IS DE NIEUWE JURK VAN JUNES

DIT IS DE NIEUWE JURK VAN JUNES

Door: Alison

Hi!

Deze mama heeft groot nieuws! Toe aan een nieuw avontuur. Na anderhalf jaar eindelijk een passende baan voor deze vrouw. Deze week besef ik eventjes hoe veel geluk ik heb gehad. 1,5 jaar heb ik Junes bijna iedere dag in mijn armen gehad. Gevoed, geknuffeld, gekust maar vooral heel veel liefde van terug gekregen. Zij heeft me een spiegel voor gehouden, ik heb mezelf nu echt leren kennen en dat is soms hard.

Maar het is goed zo, even iets anders aan mijn hoofd. Mijn geduld met een dreumes puber is soms ver te zoeken.

Afgelopen week was dus dubbel, ik heb Junes nu nog meer kusjes gegeven dan wat zij al kreeg. Gezellige dingen ondernomen maar ook lekker thuis met mijn gezin gekroeld. En natuurlijk met het heerlijke voorjaarszonnetje zijn wij weer op bezoek geweest bij de beestjes op de kinderboerderij. Deze fashionable boer Harm heeft zelfs nog trekker gereden, ik heb nog nooit zo’n leuke boerin voorbij zien komen. Oordeel zelf na het zien van de foto’s.

Het jurkje dat Junes draagt shopte ik bij de H&M, ik slaag er bijna nooit maar nu was het liefde op het eerste gezicht! De stof, het model en de style sprak mij gelijk aan. Ik houd van clean, lief maar stoer tegelijk! Een outfit voor een feestje, of gewoon lekker voor iedere dag. Het jurkje is van de conscious lijn, de duurzame style het is van 100% biologisch katoen en daar ben ik groot FAN van.

Heeeeel veel liefs,

Alison & Junes.

Tags: ,

Plaats een reactie