10 X SANDALEN VOOR GIRLS

10 X SANDALEN VOOR GIRLS

Jaaaaaaa eindelijk komt het mooie weer dichterbij! Zo’n winter lijkt altijd eindeloos te duren. Maar als we de weergoden mogen geloven krijgen we een echt zonnig en warm paasweekend!
Dus dat betekent dat we onze witte melkflessen weer eens aan de buitenwereld kunnen showen maar óók dat we onze voeten in open schoenen kunnen hijsen.

Heb jij ze al in huis voor jouw kind(eren)?

Trends
Er zijn dit jaar weer té leuke sandalen in de nieuwe collecties! Wat er uitspringt bij de sandalen zijn vrolijke prints. Natuurlijk blijft de all time favoriete luipaardprint volop vertegenwoordigd, maar dit seizoen vind je bij de kids ook andere hele toffe prints. En waar het ene model is opgedirkt met shiny glitters vind je de andere in een felle neon kleur of juist in een mooie leren uitvoering. Kortom er is weer keus te over.

Waar let je eigenlijk op bij het kopen van kindersandalen?
Het is belangrijk dat ze niet alleen leuk zijn om te zien maar dat ze ook voorzien zijn van een stevig voorgevormd voetbed dat de voetjes optimaal ondersteund. Dus hip maar comfortabel! Verder is het van belang dat je de goede maat koopt, het voordeel van open schoenen is dat je in één oogopslag kunt zien of de maat goed is. Groeiruimte is belangrijk maar let bij de modellen met een voorgevormd voetbed op dat de groeiruimte niet tè ruim genomen is. En…niet alleen de lengte moet goed zijn, ook de breedte van het model is belangrijk voor een goede ondersteuning.

Speciaal voor jullie hebben we een aantal hele toffe exemplaren op een rijtje gezet en we beginnen met 10 paar voor de de meisjes!

Zit hier iets bij voor jouw dochter?


#1 Shoesme €69,95

 

 

#2 Clic €94,85

 


#3  Maison Mangostan €130


#4 Shoesme €69,95

 

#5 Clic  €64,95

#6 Shoesme €69,95

#7 Clic €74,85

 

 

#9 Maison Mangostan €150

#10 Kipling €54,95

Tags: , , ,

Plaats een reactie