DIT IS EEN ECHTE SWEATER VOOR BOYS


DIT IS EEN ECHTE SWEATER VOOR BOYS

Door Judith:

Toen ik vier jaar geleden wist dat nummer 2 een jongen werd was ik heel blij. Uiteraard omdat er een gezonde baby in mijn buik aan het groeien was maar ook dat ik dan een zogenaamd koningskoppel kreeg. En dat betekende ook dat ik opnieuw kon shoppen. Ik kon moeilijk alle meisjes kleding bij hem aantrekken al hadden we weinig roze.

Bij sommige mooie kledingstukken vind ik het zo zonde dat het niet nog een keer gedragen kan worden hier thuis, maar gelukkig kan ik daar andere mensen wel blij mee maken. Soms kies ik er nu ook bewust voor bij Kate ook niet de roze maar groene Adidas sneakers uit te zoeken. En wil ze nou net uit de roze fase heen zijn. Roze is niet meer haar lievelingskleur☺️. Dus dat komt goed uit.

Bij jongens is de keuze voor kleding toch anders. Ik merk nu pas bij Tygo dat hij een klein beetje een mening krijgt over wat hij aan wil, maar meestal mag ik het gewoon uitzoeken. Of kiest hij uit twee stuks. Als ik het volledig aan hem zou overlaten zou hij de hele dag in zijn hockeyshirt lopen dus ik ben blij dat ik zelf kan kiezen. Wat je wel merkt bij jongens, althans bij die van mij, is dat alles met auto’s, dino’s of superhelden altijd goed is. Nu ben ik daar zelf niet heel erg fan van, alleen als het subtiel is of in de vorm van een pyjama, maar zo af en toe kom ik gave items tegen waar dan net iets subtiels op staat.

Deze week was ik met Tygo in de Hema met als doel om wat paasitems en Koningsdag items aan te schaffen maar ik ging ook weg met twee nieuwe truien voor Tygo. Deze zijn niet te dik en heerlijk te dragen in de lente. En nu ook nog eens in de sale 🤗. De stoere trui met een kleine race auto die hij aan heeft op de foto’s is favoriet bij Tygo.

En je shopt ‘m hier!

Trui: Hema
Jeans: oude Vingino
Sneakers: New Balance

Tags:

Plaats een reactie