CHECK DEZE STOERE MAAR TOCH GIRLY TOP


CHECK DEZE STOERE MAAR TOCH GIRLY TOP

Wij zitten momenteel vol in de peuter puberteit van mijn jongste dochter Scottie. Mood swings, driftbuien… dat vraag veel aandacht. En soms vergeet je dan wel eens aandacht aan die lieve kleuter te besteden. Die lieve kleuter die eigenlijk altijd goed luistert, flink eet, super zoet uren kan tekenen of knutselen. En natuurlijk het blijft een kleuter, dus de situatie dat ik 8x moet zeggen kleed je nou aan en dat ze nog steeds in haar blote kont met alleen een hemd aan op een kruk in haar kamer zit, komt heel vaak voor hoor.

Maar gistermiddag had ik ineens even zo’n momentje dat ik even de tijd nam om naar haar te kijken. Haar zusje deed een middagdutje, ze ging op de bank zitten en vroeg of ze tv mocht kijken. Ineens keek ze naar buiten en zei: mama ik wil geen tv kijken, mag ik buiten spelen? Ja natuurlijk mag dat en vervolgens was ze in haar eentje in de tuin een heel rollenspel aan het opvoeren. Op dat moment realiseerde ik me ineens wat een heerlijk kind het eigenlijk is en dat ze op sommige momenten wel eens wat meer aandacht verdient.

Ik maak natuurlijk regelmatig foto’s van haar en dat kost soms enige moeite omdat ze dan plotseling heel melig wordt of gekke bekken gaat trekken. Maar de laatste tijd heeft ze ook meer interesse in hoe ze dan op de foto komt. Op deze manier besteden we dan toch even een momentje samen. Ik had nu een hele leuke top voor haar van Tumble ‘n Dry. Ik vind de donkerblauwe kleur in combinatie met de letterprint stoer, maar door het mouwtje is het ook weer echt een meisjestop. Het is een lekker soepel stofje, dus ik denk dat dit shirt aankomende zomer heel vaak gedragen gaat worden!

Tags: , , ,