JUNES DRAAGT DE PERFECTE JAS VOOR DIT WEER

JUNES DRAAGT DE PERFECTE JAS VOOR DIT WEER

Hi!

Lente, wat fijn dat je er weer bent! Langzamerhand zie je de natuur in bloei komen. De vogeltjes tjirpen ’s morgens vroeg en de dagen worden weer langer. Heerlijk! Onze wintergarderobe maakt beetje bij beetje plaats voor de voorjaarscollectie.

Ook bij Junes vindt er verandering plaats! Haar lange haartjes in een staart. Brabbelend en wijzend laat ze zich horen en zien om zo duidelijk te maken wat ze wilt. Donderdagochtend ben ik lekker gaan fietsen samen met Junes. Ik maakte alles klaar en vertelde tegen Junes:  we gaan zo naar de speeltuin op de fiets! Die kleine beentjes wisten niet hoe snel ze haar schoenen moest pakken. Vervolgens hoorde ik haar alleen maar zeggen, mama jas, jasss, jaasssss! Haar winterjas heeft inmiddels plaats gemaakt voor een tussenjas van Tumble ’n Dry. Deze jas is echt ideaal voor elk weertype; winderig of regenachtig. Dankzij de waterafstotende coating is de jas echt super voor de overstap van winter naar lente. En de warme katoenen voering zorgt ervoor dat hij heerlijk comfortabel zit.

Junes haar reactie van haar nieuwe jas was wauwww! En zeg nou zelf, ik geef haar geen ongelijk!

Heeeeel veel liefs,

Alison & Junes.

Dit superleuke jasje shop je hier!

Via deze link shop je de SS19 collectie van Tumble ‘n Dry

Tags: , , ,

Plaats een reactie