DIT IS DE VERJAARDAGSOUTFIT VAN MCKENZIE

DIT IS DE VERJAARDAGSOUTFIT VAN MCKENZIE

Door: Rosan

Ik kan het niet geloven, mijn kleine meisje wordt over een week alweer 5 jaar. Deze kleuter die me blijft verwonderen met haar verhalen, vragen en steeds duidelijker wordende karaktertrekken. Vandaag toen ik haar op van de opvang haalde vertelde ze me in geuren en kleuren over een jongen die op de kapstok was geklommen en was gevallen. Maar zei ze erbij, dit had ze niet zelf meegemaakt. Terwijl ik naar haar keek viel het me ineens op, dat ze weer ouder leek, weer verstandiger, maar misschien brengt zo’n verjaardag dat een beetje teweeg.

We hebben een verjaardagsoutfit uitgezocht en dat werd deze mooie top en te gekke rok van Gro Company. Zoals je weet doen rokken het altijd goed bij Mckenzie, maar ze heeft me dit keer meerdere malen laten weten dat ze de sokken van Monkind Berlin ook echt heel mooi vond!
Vandaag vroeg ze me wat ze aan zou doen voor haar feestje. Waarop mijn antwoord was: we hebben toch mooie nieuwe kleren uitgezocht? En toen zei ze dit… als ze haar nieuwe kleren naar school aan zou doen op haar échte verjaardag, dat de meisjes uit haar klas die op haar feestje zouden komen haar dan in dezelfde kleren zouden zien. Vol verwondering en een beetje trots antwoordde ik dat ze helemaal gelijk had en gelukkig heeft mama een eigen webshop, dus dat tweede outfitje is zo geregeld 😉
 
Tags: , ,

Plaats een reactie