DE PARTY OUTFIT VAN JUNES!

Deze hippe partyoutfit droeg Junes tijdens de feestdagen

Merry x-massss!

Junes haar 2e kerst, en ook dit jaar lagen er cadeautjes voor haar onder de boom. Sonny en ik hadden afgesproken om dit jaar geen cadeautjes te geven. Ze worden op 5 dec al zo verwend! Al is het niet door ons dan zijn het de opa’s, oma’s, oom’s en tante’s wel. Ik vind het echt niet normaal hoeveel speelgoed Junes in haar eerste levensjaar al heeft verzameld. Maar Sonny kennende kon hij het toch niet laten en heeft hij ons enorm verrast met leuke cadeautjes.

Junes haar aller eerste Dr. Martens zijn een feit. En ik ben jaloers, want deze kleine stappers had ik graag in mijn mini jaren aan mijn voeten willen hebben. Deze laarsjes zijn stoer en girly te gelijk! En voor de feestdagen een enorme uitblinker. Zelf shopte ik deze te gekke trui van Maed for mini in de sale bij 1 van mijn favoriete winkels Lou&blue in Alkmaar. Herkennen jullie Junes haar rok en maillot nog? Haar verjaardag outfit kwam dus nog goed van pas met de feestdagen! De maillot shop je nu ook met 40% korting bij Maed for Mini in de webshop.

Proost op het nieuwe jaar! Dat al jullie dromen werkelijkheid mogen worden.

Heeeeel veel liefs,

Alison & Junes.

Deze hele toffe  Dr. Martens shop je hier

Hier shop je de tiger maillot.

Klik hier voor de gave tutu en hier voor de trui

Plaats een reactie