SHOP THE LOOK: CLASSIC BOY

SHOP THE LOOK: CLASSIC BOY

We hebben weer een nieuwe outfit gedeeld op het Instagram account van Kindermodeblog. Volg ons daar zeker, want elke dag delen we nieuwe lookjes, musthaves en inspiratie! Vandaag een outfit voor de jongens! Eentje met een klassieke touch. Maar door een stoer T-shirt onder de blazer te dragen en de look te combineren  met een jeans en sneakers, creëer je toch een stoere look! Mag dit lookje ook bij jullie in de kast belanden? Laat in de reactie weten wat jij van de outfit vindt!

Volg jij Frederieke al op instagram? Dit is ons instagram account! Zien we je daar?

  1. Blazer Name it
  2. T-shirt Bandy Button
  3. Jeans Scotch Shrunk
  4. Sneakers Shoesme

Klik hier voor meer kinderkleding outfit inspiratie 

Bekijk hier ook onze brands pagina voor de leukste kinderkleding merken

Tags: , ,

Plaats een reactie