DEZE SWEATER LAG VOOR BEAU ONDER DE KERSTBOOM

DEZE SWEATER LAG VOOR BEAU ONDER DE KERSTBOOM

Door: Renske

En toen was de kerst weer voorbij. Bizar eigenlijk, zo lang naar toe geleefd en 3 keer met je ogen knipperen en het is afgelopen. Maar we hebben echt heerlijke dagen gehad vol met familie, eten, gezelligheid en natuurlijk cadeautjes!

De kids zijn met Sinterklaas ook behoorlijk verwend dus we proberen de cadeaus met kerst wel met zorg uit te kiezen zodat ze niet overladen worden met alleen maar speelgoed. Ik vind het dan altijd wel leuk om er iets van kleding bij te doen wat ze toch nodig hebben maar waar ze wel heel blij van worden (en wie wordt er nou niet blij van nieuwe kleren?)
Voor Beau lag deze sweater van het merk Nadadelazos onder de boom. Een Spaans merk dat ik door Kindermodeblog leerde kennen. Ze maken kleding vol kleur die lekker zit en waar kinderen vrij in kunnen bewegen en spelen. En niet onbelangrijk, alles wordt geproduceerd van milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen.

Ik koos deze sweaters met parapluutjes, lekker toepasselijk hier met het Nederlandse weer. En de kleuren combi vind ik helemaal bij Beau passen! Ook onder de kerstboom lagen zijn nieuwe Bergstein regenlaarsjes die hij sindsdien niet meer uit wil doen. En laten deze nou perfect bij zijn nieuwe sweater matchen! Hij blij en ik ook blij want we kunnen weer een sweater aan zijn zeer kritisch opgestelde favorietenlijstje toevoegen!

Ken jij dit merk al en wat vind je van deze trui?

Je shopt ‘m hier!

Je shopt ‘m hier!

Tags: ,

Plaats een reactie