DE STOERE NIEUWE OUTFIT VAN JUNES!

DE STOERE NIEUWE OUTFIT VAN JUNES!

Door Alison:

Hi!

Wat vliegt de tijd!
Voor we het weten knallen we alweer 2019 in, ik vind het zo heftig.. wat is nou een jaar? Maar natuurlijk eerst de Kerst. Heerlijk al die verplichtingen haha.. 2 dagen lang jezelf vol kunnen proppen met lekker eten en een wijntje erbij. Om je vervolgens weer kotsmisselijk te voelen, en niet te missen je weer schuldig te voelen over de extra kilo’s. Nou die extra kilo’s doen mij echt helemaal niets! We genieten maar gewoon van alle leuke en mooie momentjes. Soms loopt het leven namelijk heel anders dan verwacht.

Onze kerstengel haar outfit zullen jullie pas zien na de kerstdagen, dus vandaag laat ik jullie zien hoe ik het leopard broekje van Mini Rodini vorige week had gestyled. Dit vale gele sweatje van de Zara zat vorige week onder haar teddy jas verstopt. De sweater is voor de koude dagen echt heerlijk, de binnenkant is van fleece stof gemaakt.

Oh en hoe vinden jullie Junes haar nieuwe velvet Nijntje? Volledig in stijl voor de feestdagen.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

  1. Sweater Zara
  2. Legging Mini Rodini
  3. Knuffel Nijntje 

  1. Sweater Zara
  2. Legging Mini Rodini
  3. Knuffel Nijntje 

Plaats een reactie