SHOP THE LOOK: BABY GIRL

SHOP THE LOOK: BABY GIRL

We hebben weer een nieuwe outfit gedeeld op het Instagram account van Kindermodeblog. Volg ons daar zeker, want elke dag delen we nieuwe lookjes, musthaves en inspiratie! Vandaag een outfit voor the little ones. Een heerlijke onsie met daarover een super zachte jas voor wanneer je naar buiten gaat. En dan hebben we het nog niet eens over de te lieve slofjes gehad. Mag dit lookje ook bij jullie in de kast belanden? Laat in de reactie weten wat jij van de outfit vindt!

Volg jij Frederieke al op instagram? Dit is ons instagram account! Zien we je daar?

  1. Onsie Gro Company
  2. Jasje 4funkyflavours
  3. Slofjes Mockies

Klik hier voor meer kinderkleding outfit inspiratie 

Bekijk hier ook onze brands pagina voor de leukste kinderkleding merken

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie