EEN JURK OM VERLIEFD OP TE WORDEN

EEN JURK OM VERLIEFD OP TE WORDEN

Door Rosan:

Nou het was weer een dynamisch weekje, hadden we vorige week nog een zieke Mckenzie thuis was het deze week: ‘ik-doe-alsof-ik-ziek-ben’ Eind vorige week en het weekend was er niets aan de hand van pepernoten tot pizza, het ging er allemaal in. Maandag begon het, ze wilde niet naar de BSO. Tja, niets aan te doen wij moeten gewoon werken. En prompt wordt er om 12 uur gebeld door de school, een huilende Mckenzie aan de lijn, ze heeft zo’n buikpijn. Eenmaal thuis was er niets meer aan de hand.

‘s Avonds hebben we met haar gesproken en toen kwam er naar buiten dat ze de dagen zo lang vindt. Slim als ik dacht dat ik was legde ik haar uit dat een week 7 dagen heeft en dat ze er maar 2 naar de BSO hoeft, dat valt dan weer alles mee. Helaas maakte mijn speech weinig indruk en werden we de volgende dag weer gebeld, dit keer door de BSO. Gelukkig wist mijn man haar te kalmeren en kwam het allemaal weer goed. Ik vind het best lastig, de balans vinden tussen niet meegaan in aanstellerig gedrag en haar serieus nemen in waar zij blijkbaar toch moeite mee heeft.

Waar zij absoluut geen moeite mee heeft is deze jurk van Gro Company. Deze staat met stip bovenaan in de favorieten-lijst. Ze baalt als er een vlek op komt, want ze weet dat ‘ie dan in de was moet en het zeker een paar dagen duurt voordat ze ‘m weer aan kan. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet zo’n heerlijk zwierende jurk met hartjes?!

Je shop de jurk hier bij Little Different in de webshop

Je shop de jurk hier bij Little Different in de webshop

Heeft jouw dochter ook een favoriet kledingstuk?

Tags: ,

Plaats een reactie