SCOTTIE IN HIPPE RIB SWEATER ZARA

SCOTTIE IN HIPPE RIB SWEATER ZARA

Door Rosan:

Het tweede kindsyndroom. We doen er soms wat lacherig over, het tweede kind dat altijd net even lastiger is dan de eerste. Waar nummer 1 vrij snel accepteert: dit zijn de regels, gaat de tweede er drie keer over heen om te zien of je dan nog steeds zo consistent bent. Het is misschien een stukje karakter maar ik denk dat wij als ouders voor een heel groot deel bepalend zijn in de programmering van onze kids. Klinkt misschien een beetje raar, maar als je er over nadenkt. Mckenzie is echt een lieve grote zus, heel zorgzaam…. ook al deelt Scottie af en toe meppen uit toch blijft ze lief. Ze heeft vanaf de geboorte van haar zusje te horen gekregen dat ze voorzichtig moet zijn en heel lief, want haar zusje is nog zo klein. En Scottie, die vecht als iets niet gaat zoals zij het wil, soms letterlijk door van zich af te slaan of soms door gewoon op de grond te gaan liggen en blèren… En als ik dan denk: pfff moet dit nou, dan moet ik misschien eigenlijk wat vaker stil staan bij het feit dat het tweede kind zich altijd maar moet aanpassen. Ze moet altijd mee in het ritme van haar zus, wordt uit haar middag dutje gesjord, want we moeten grote zus ophalen van school. Ze is niet anders gewend dan te moeten vechten voor aandacht voor zichzelf. Ik ben afgelopen maand van 32 uur naar 24 uur werk gegaan en heb daarom op woensdagochtend alle tijd voor mijn kleine meid. En dat voelt zo goed! Soms pakt ze me vast en zegt: dit is mijn mama en normaal zou ik antwoorden met: ja maar ook die van Mckenzie. Nu knuffel ik haar extra terug en zeg: ja dat klopt, ik ben JOUW mama.

Haar outfitje is trouwens ook weer om op te vreten, althans vind ik zelf. Deze heerlijke knit sweater van Zara is echt super zacht. En voor de mama’s  die denken: ohhh maar geel dat kan echt niet bij mijn kind… ze hebben ‘m ook in grijs en roze. En de legging van Kiabi vind ik zo tof met goud glinsterende streepjes, echt een favorietje hier!

Wat vinden jullie van Scottie haar outfit?

  1. Top Zara
  2. Legging Kiabi

  1. Top Zara
  2. Legging Kiabi

Ook een lookje voor jouw dochter?

Plaats een reactie