DIT IS HET FIJNE NIEUWE BLOUSJE VAN BEAU

DIT IS HET FIJNE NIEUWE BLOUSJE VAN BEAU

Door: Renske

Na lange tijd Beau weer eens op de blog hier! Niet omdat ik geen kleding meer voor hem koop maar omdat ie in een typische peuterfase zit en ik het ‘poseren’ voor mijn foto’s maar even had gelaten voor wat het is.

Hij is afgelopen zomervakantie 3 geworden en waar ik bij de meisjes het idee had dat de extreme peuterpuberteit nu wel redelijk voorbij was blijft Beau er een beetje in hangen. ALLES moet precies zo gaan zoals hij dat wil of zoals hij denkt dat het zal gaan en anders is ie helemaal van slag. Dit komt terug in zijn alleenrecht op het openen en sluiten van (alle) deuren, de  volgorde van hoe we de de trap op mogen gaan, wie hem in bed MOET leggen (nee papa, jij mag niet) en zo kan ik echt nog heel lang doorgaan. We herinneren ons van Julie ook exact zo’n fase dus weten (hopen) dat het weer overgaat. We willen hem nu ook niet te vaak van de leg hebben omdat hij het ook een beetje moeilijk heeft op zijn schooltje. Een heel jaar lang is hij samen met Phileine daar al naartoe geweest, ging altijd helemaal goed. Tot de eerste keer dit jaar, toen hij er achter kwam dat Phileine niet met hem meeging naar school maar naar de basisschool ging.Volgens de juf leek het alsof hij zich tweeling voelde met haar en ze nu gescheiden zijn. Sindsdien vroeg hij 3 weken lang elke dag bij het opstaan of hij naar school ging en als dat zo was dan begon zijn lipje al te trillen en dat eindigde in enorme huilpartijen bij het afscheid. Sinds gister gaat het beter dus hopen dat hij er nu weer een beetje overheen is. ​

Wat kleding betreft heeft Beau ook graag dat alles zo gaat zoals hij dat wil en dat is of zijn ‘oude tijger’ aan (tshirt maatje 92 dat strak en kort zit) of zijn ‘nieuwe tijger’ (shirt wat inmiddels al ruim een jaar oud is maar in ieder geval wel past). En je begrijpt dat ik dat echt niet oké vind als je weet hoeveel mooie shirtjes hij in de kast heeft liggen. Toen ik op zoek ging naar wat nieuwe items voor Beau voor de herfst heb ik wel zijn (en oké ook mijn) tijgerobsessie in mijn achterhoofd gehouden want eerlijk is eerlijk, als hij een van zijn favo shirtjes wel aan mag, hebben we gewoon een dubbel zo fijne start van de dag 🙂

Via kindermodeblog kwam ik de webshop Labels for Little Ones op het spoor. Een webshop met hippe kinderkleding van echt prachtige merkjes over de hele wereld. En zo spotte ik deze stoere groene blouse met jawel een tijgerapplicatie. Het blousje is van het merk Blu & Blue New York en is duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Je moet dit blousje eigenlijk echt voelen want de stof is zo onwijs zacht! Het lijkt denim maar het is veel soepeler en valt heel mooi langs het lichaam. Beau werd er ook meteen helemaal happy van wat in zijn geval op dit moment best uniek is ?Ik heb het hier gecombineerd met een katoenen harembroekje van Zara en witte sneakers.

Ken jij deze prachtige webshop en dit mooie merkje al?
Je shopt dit uberfijne blousje hier

Je shopt dit uberfijne blousje hier

Tags: , ,

Plaats een reactie