10X SHOPPEN BIJ LABELS FOR LITTLE ONES

10X SHOPPEN BIJ LABELS FOR LITTLE ONES

Oke, je bent bent gewaarschuwd 😉 want dit is een shopping om heel hebberig van te worden! 10 gave kledingstukken voor je dochter waar je eindeloos mee kunt combineren. Allemaal uit de webshop van Labels for Little Ones. Ken je deze webshop al? Check bijvoorbeeld even nummertje 6, de velvet rok. Die is toch waanzinnig voor dit najaar?! Of de panterpint maillot… (love!) ideaal onder een jurk of een rok. Of nummertje 2? Stoer op een jeans, maar combineer ‘m op een rok en je hebt weer een hele andere look.

Welke nummertjes kies jij?

  1. Jeans MarMar Copenhagen
  2. Blouse Tocoto Vintage
  3. Haarband MarMar Copenhagen
  4. Trui Louise Misha
  5. T-shirt MarMar Copenhagen
  6. Rok Tocoto Vinatge
  7. Maillot Tocoto Vintage
  8. Rok MarMar Copenhagen
  9. Legging MarMar Copenhagen
  10. Trui Tocoto Vintage

Welke nummertjes zijn jouw favoriet?

Tags: , , ,

Plaats een reactie