PHILEINE IN STOERE BUDGET OUTFIT

PHILEINE IN STOERE BUDGET OUTFIT

Door: Renske

We zijn weer een weekje verder en Phileine is helemaal into school. Niks niet halve dagen beginnen, meteen all the way. Af en toe wat moe aan het einde van de dag maar dat zijn we allemaal 🙂 Ik vind haar nu ook ineens een stuk groter, alsof ze ineens gegroeid is in die anderhalve week maar dat lijkt natuurlijk maar zo. Want kleuter of niet, Phileine past nog gewoon makkelijk in de kledingmaat van de collectie die Zara ‘baby meisje’ noemt. Nou is dat uiteraard een beetje overdreven maar het zegt wel iets over haar formaatje.

Het maakt het voor mij ook wel weer makkelijk want voor de kleding die ik oversized ook leuk vind shop ik bij Zara op de meisjes afdeling en voor de rest kan ik dus bij de collectie eronder terecht. En ik vind beide nieuwe collecties van Zara weer te gek! En een extra fijne bijkomstigheid daarvan is natuurlijk de prijs, want je kan echt heel veel leuke items scoren voor budget prijsjes!

Ik krijg geregeld te horen dat mensen vinden dat mijn kids leuk gekleed zijn maar vaak hoor ik er ook meteen achteraan: “maar jij koopt natuurlijk ook hele dure kleding”! Nou geef ik toe dat ik inmiddels sneller bereid ben iets meer te betalen voor duurdere merken omdat ik ook gemerkt heb dat de kwaliteit daarvan heel mooi blijft en ze zo wat uniekere items in de kast hebben liggen. Maar ik ben ook een koopjesjager, iemand die veel tijd besteedt aan het speuren naar budget musthaves op internet, die alle verschillende webshops volgt en de sale nauwlettend in de gaten houdt. En zo kan ik ook veel leuks en moois (en vaak origineel) scoren voor lage prijzen.
Ik merk dat de budgettips die ik in deze blogs geef vaak goed ontvangen worden en logisch ook want het leven is al duur zat. En daarom start ik deze maand met een vriendin een instagramaccount met budgettips for kids. Omdat we weten dat niet iedereen zo gek is om al al dat speurwerk te verrichten maar omdat we jullie wel deze tips gunnen 🙂 Dus als je dat leuk vindt volg ons dan op @budgetstyleforkids waar we vanaf deze maand onze tips gaan delen!

Maar nu dus terug naar Zara waar ik voor Phileine op de ‘baby’ afdeling dit setje vond, bij elkaar nog geen 14 euro en ik vind ‘m helemaal leuk! Legging in herfstkleuren met subtiel luipaardprintje en dit geborduurde shirtje (dat er overigens in nog 2 kleuren is) dat zowel er overheen als erin gedragen kan worden. Beide items zijn ook weer op veel andere manieren te combineren dus extra leuk! Sneakertje eronder en af is de outfit! Shoppen jullie graag bij Zara?

Je shopt het shirtje hier en de legging hier.

Je shopt het shirtje hier en de legging hier.

Tags: , ,

Plaats een reactie