TIBEAU IN STOERE SWEATER ZADIG & VOLTAIRE

TIBEAU IN STOERE SWEATER ZADIG & VOLTAIRE

Door Frederique:

Eerlijk…ik ben wel klaar met die hitte! Ik ben meer een wintermens en dan met name omdat ik wintercollectie veel leuker vind en je daar veel meer mee kan. Ik hou van mutsen en shawls, maillots, stoere boots of (regen)laarzen en een jeans met een goede sweater. Niks geen teenslippers, shorts en hemdjes…niets voor mij. Helaas is het nog niet zo ver, we moeten nog even geduld hebben. (sorry, even klagen over die vreselijk tropische temperaturen) Juul & Tibeau hebben er ook moeite mee, veel kleding en schoenen zijn te warm en dus hebben ze een sterke voorkeur voor badkleding. Wanneer we op vakantie zijn vind ik dat niet erg maar wanneer we gewoon thuis zijn heb ik het liever niet. De hele kast hangt vol met mooie spullen, dan vind ik het echt zonde om ze dag in dag uit in badpak of zwembroek te zien.

De keerzijde van deze hitte is dat ik veel binnen in de airco zit met mijn laptop voor me. Ik kon het dan ook niet laten om deze sweater aan te schaffen voor Tibeau. Hij draagt een kobaltblauwe sweatshirt van Zadig & Voltaire. Op de borst is het logo van het merk afdrukt in glinsterende belettering. De sweater heeft een geribbelde hals met een v-split, leuk detail. Ook ben ik erg blij met deze kleur, het is weer eens wat anders dan dat standaard donkerblauw. Het sweatshirt is nog wat aan de grote kant maar daar groeit hij vanzelf in. De trui is gecombineerd met een jeans van Boof, het spijkerbroekenmerk waar ik erg enthousiast over ben en al eerder over geblogt heb. Het is een slim fit jogging short, door de stretch kan Tibeau zich er lekker in bewegen.

Ben jij ook alweer aan het shoppen voor het najaar?
Tags: , ,

Plaats een reactie