LOVY IN EEN MUSTHAVE + BUDGET ZOMERJURK

LOVY IN EEN MUSTHAVE + BUDGET ZOMERJURK

Door Nienke:

Summer is here! Het is officieel zomer en de temperaturen de komende week liegen er niet om. Heerlijk! Jaelyn heeft na a.s. vrijdag zomervakantie, dus van mij mag het 6 weken non-stop zo blijven. Of de rest van het jaar, teken ik ook voor.

Zijn jouw kids al helemaal summerproof? Die van mij inmiddels wel. De afgelopen weken shopte ik (online) veel zomerkleertjes voor de meisjes (en mezelf, maar daar hebben we het nu niet over). Maar naast lekker luchtige kleding zijn er natuurlijk nog een aantal musthaves! Goede bescherming tegen de zon is, helemaal voor kinderen, natuurlijk een absolute must. Dus zodra ze naar buiten gaan een zonnehoedje en een zonnebril op. En uiteraard zonnebrandcrème, die Lovy niet meer los wilde laten toen ik foto’s van d’r ging maken, maar goed, you get her message right?;)

Het mooie katoenen zonnehoedje dat Lovy hier draagt is van h&m en dan wel van de exclusive lijn. Voor een fijn prijsje! Het te schattige zonnebrilletje is van Izipizi. Ik heb de 12-36mnd genomen. Super fijn brilletje, van mooie kwaliteit. En vooral belangrijk, met 100% UV bescherming. Er zit een fijn elastisch bandje bij, die je heel makkelijk aan de uiteindes van de pootjes vast kunt maken, zodat je kleintje ‘m minder snel af krijgt. Het is geen waterdicht systeem, althans niet als je Lovy heet. Ze kan ‘m heus nog wel af krijgen als ze wil, maar dan doen we gewoon wie het langst vol houdt en… afleiden!

Het jurkje dat ze hier draagt is van Zara. Lekker dun, soepel stofje. Lekker luchtig. Met luierbroekje, die zat erbij. En het leuke daarvan is dat je die ook nog los kunt dragen over een rompertje heen bijvoorbeeld. Ik hou zo van die details; al die mooie randjes, dat broderie en die knoopjes, blijft ook favoriet hier. Oja wel één klein minpuntje aan het jurkje… Hij is nét te lang om goed mee te kunnen kruipen. Maar wat ik dan doe, is aan de voorkant 2 puntjes in het luierbroekje stoppen en dan is dat probleem opgelost.

Een hele fijne zonnige week allemaal. Geniet ervan. Goed beschermen tegen de zon. En vergeet daarbij ook jezelf niet.

Je shopt de jurk hier bij Zara

Shop hier de jurk direct bij Zara

Vorige blog gemist? Lees ‘m hier

1 Reactie

  • door Bianca de Vriesse
    Posted 26 juni 2018 18:02 0Likes

    Ik weet precies waarover jij het hebt, Nienke. Moeilijk te vinden, zijn zulke kledingstukken niet. Maar ik heb niet altijd de tijd om op zoek te gaan. Het online shoppen is idd een uitweg. Thank you, internet!!

    Soopl

Plaats een reactie